Eram in Camera de Selectie privind ecranele ca niste acvarii in care ma puteam arunca si innota si atingand apele a diferite scenarii ceea ce stiam in clar era ca ma voi intoarce de multe ori aici pentru a revedea temele dintru Inceput si de Altadata care se derulau pe mai multe vieti salutandu-ma din taina lui Acum.

Alaturi erau ghizii, familia de lumina , maestrii timpului, Prezenta radiind.

Repetam fiecare alegere atunci cand ma aflam la o rascruce de drumuri si mai ales ma opream la configuratiile geometrice care insoteau provocarile pentru ca intrand in ele sa stiu de ce le-am ales si care este rostul lor.

Foarte aproape de mine se afla A-Ram ghidul care urma sa ma insoteasca in scrierile-calatoare prin care urma sa primesc indrumari la timpul potrivit. Pe ecranul principal era un soare cu sase raze-nume spirituale la mijloc fiind numele meu din unime.

L-am privit pe A-Ram si l-am rugat sa mi arate din nou bratara planetara formata din sfere roz-mov. Oare vom reusi l-am intrebat?

Da, sunteti multi in lucrare si noi alaturi de voi.

De fiecare data cand veti uita, acest ecran se va activa si va va spune ce este de facut.

………………………………………………………………………………………………………………..

Va invit in taina recunoasterii sa refaceti drumul pana la Marea Sfera( Camera de Selectie) unde v-ati ales Temele si ati scris Contractul Spiritual pentru a conlucra mai bine cu Rostul  acestui Acum.

La atelierul din 5 oct vom face  o meditatie ghidata care ne va ajuta sa ne reamintim lectiile comune si individuale dar si darurile in marea bucurie de  a fi Impreuna-Una.

(Unde? Ion Bogdan nr 2a, et 2, interfon 2, intrarea prin curte, la 18 54 sunt asteptati participantii la 19 incepem

Cat? 30 lei)

N-am scris intreg articolul pentru ca fiecare dintre voi…..sa faca calatoria proprie, limpezind cautarea, imbratisand.