Multi dintre voi s-au intalnit macar o data cu noaptea deznadejdii intr-un cuplu. Poate ati plans, ati tipat sau ati suferit in tacere. Poate ati incercat timp de cateva minute tot ce stiati din alte vieti si din viata aceasta. Poate ati rugat toti ingerii sa va ajute si apoi v-ati oprit. A mai ramas ceva TATA? Ceva ce as putea face si n-am facut?
Poate n-ati primit nici un raspuns timp de cateva zile si starea de singurate, parasire, tristete, desincronizare s-a accentuat. Tata cum pot salva acest ACUM ca lectia sa nu se mai repete? Si iar nu a venit nici un raspuns……

Bagheta divina stie partitura voastra insa interpretarea cu tot cu orchestra se face la momentul potrivit.
Aprindeti faclia cererii si puneti-o in mainile sinceritatii, caldurii, frumusetii voastre.

TATA, nu reusesc sa aflu cauzele pentru care eu si relatia mea sufera. Ajuta-ma sa iubesc asa cum tu ai iubit, sa iert asa cum tu ai iertat, sa inteleg asa cum tu tata ai facut-o. Iti daruiesc tie TATA, clipa aceasta sufletul meu, relatia mea.

Totul se transforma insa nu asa cum vrem noi.Minunile nu vin in forma asteptata de aceea e de dorit sa ne scoatem uneori din priza partenerului iubit si sa ne punem firul fiintarii in priza divina. In felul acesta vom vedea culorile relatiei noastre, vom intui cum putem cimenta anumite gropi, vom simti mirosul lui ACUM, vom auzi melodiile relatiei noastre, vom afla despre sufletul fiecaruia mai multe, vom primi raspunsurile mult asteptate, vom sti sa fim.

A lua aer divin in piept inseamna a o invata si pe ea relatia noastra sa respire corect, adica in acord cu SURSA.

Nu uitati ca dupa orice noapte vine o zi care poate purta in panere alaturi de bucuria constientizarii, izbavirea de suferinta.

Pe coltul disperarii, TATAL pune intotdeauna o prajitura. O vedeti?