Poate ati avut vreodata sentimentul ca sunteti chemat in puzzle-ul divin sa va ocupati de una sau mai multe piese. Si uneori puzzle-ul este multidimensional si voi va ocupati fie de aceeasi piesa in verticala ei atingand mai multe dimensiuni fie de mai multe piese in mai multe registre. Depinde cat de harnicuti, dedicati, implicati sunteti.

Important este sa le recunoasteti si sa nu le evitati. Atunci cand lucrarile de lumina se fac si puzzle-ul unei etape straluceste toti lucratorii in lumina sunt premiati cu daruri, bucurii intregitoare, intelegeri. Pot fi lucrate mai multe tablouri concomitent ghidati de entitati de lumina rescriind in Unime puzzle-ul unor orase, tari, planete sau doar unul.

Ceea ce ma bucura foarte mult in tesatura Marii Treceri este conlucrarea familiilor de copiii, graalienii, zamolxienii, ramanezii cu traitorii de Sens de pe aceasta planeta. Multi dintre ei fiind voluntari si necunoscand aceasta planeta, ne cer ajutorul inca din timpul pregatirii parintilor lor pentru aterizare, calibrare, comunicare in Unime.

Desi trimit prin intuitie scrisorelele lor energetice, parintii capturati de confort si alte dorinte, nu ii aud, nu ii percep, nu stiu cum sa decripteze mesajul.

De multe ori aceste spirite luminoase se insereaza in trialoguri, transmitand un anumit mesaj. O fac pentru Planeta, pentru Parinti sau pentru Noi Toti.

Si ei rescriu multe puzzle-uri cu noi alaturi ajutandu-ne in misiunile noastre de pe Geea, din triunghiuri planetare din acest univers sau altele, intrupati fiind sau neintrupati.

Si ii simti ca prezente radiante in mai multe tablouri.

Alteori esti chemat de goarna energetica alaturi de cavalerii luminii sa faci o tripla lucrare, un atelier conectiv, un zid de aparare pentru o borna de Sens din reteaua Ramaniei si o deschidere de poarta in Mexic.

Si stii ca din lumescul tau nu ai putea sa faci aceste lucruri deodata insa in divinul din tine multe forte ceresti conlucreaza si tablourile se fac de la Sine, in mare iubire radiind.

As vrea sa fiti atenti la intrebarile care va anima, locurile care va cheama, oamenii care va vorbesc. Temele noastre ne apar in clarul sufletului si ele sunt intotdeauna insotite de indrumatori nonfizici sau fizici care vin sa va ajute sa le faceti.

Am intalnit multe spirite batrane care nu isi onoreaza lucrarile de lumina si care sunt neimpliniti, nerontunjiti, nefericiti si deasemenea am intalnit spirite de varsta medie, harnicuti, puternici, deschisi care isi abandoneaza cu usurinta dorintele pentru a raspunde la goarna energetica.

Atentie la prioritizarea in Unime. Sunteti testati in fiecare clipa. Daca va cheama o initiere si preferati o pereche de pantofi, aceasta alegere in timp s-ar putea sa va aduca mai putina bucurie, perdere de Sens, apatie.

Activarea plinului care sunteti adica implinirea apare atunci cand va onorati misiunile.

Atunci cand imi scriu atelierele in lumina o fac pentru noi toti in Impreuna-Una urmarind temele comune pe care le avem de facut pentru Univers, Planeta, Tara, Oras in corespondenta cu contractul nostru spiritual. Nimic din lumescul meu. E ca si cum v-as cheama sa ne ocupam de un puzzle multidimensional intr-un anumit moment ales de Univers in asa fel incat prin piesa noastra, marele tablou sa se faca.

Si am vazut de multe ori cum spiritele medii dar cu deschidere vin sa inlocuiasca spirite batrane lenese si orgolioase, primii inmultiindu-se, ultimii saracind.  Si lucrarea divina continua sa se faca si lucratorii sunt inlocuiti in asa fel incat marele tablou sa straluceasca si noi toti sa ne bucuram de ele. Maestrii Trecerilor sunt chemati in multe tesaturi multe concomitente tocmai pentru a ajuta si alte tari sa se ridice, alte orase, alte locuri.

Atunci cand se intalnesc mai multe clase de spiritualitate pe o tema, lucrarea este minunata. E ca si cum ne-am strange ca albinutele in stupsi fiecare s-ar ocupa de bucatica lui pentru ca mierea sa se faca. Si ii poti vedea pe fratii tai care lucreaza in dimensunea a noua,  a zecea, a doisprezecea temei sau nu, depinde de cresterea ta interioara insa daca ii simti este suficient. Bucuria regasirii si a conlucrarii este minunata, intregitoare, completa.

In triunghiurile de lumina adeseori retelele tarilor sunt lucrate in mai multe dimensiuni. Si voi veti interveni exact de pe cercul de intelegere pe care va aflati in asa fel incat tabloul cosmic sa se faca. Si daca cineva va cheama grabit la un atelier, meditatie, lucrare de lumina, lasati filmul sau ciorbita si onorati planul divin.

In bucuria recunoasterii de Sine veti vedea in momente de gratie marile puzzle-uri la care ati participat si care acum radiaza din reteaua Unimii.