Si daca Sarra este insasi Valsul ceresc bland, cald, delicat, Stefan, fiul meu este fostul Razboinic care vine in structuri cu sabii, scuturi, cu multa forfota, preferand mai degraba sa reteze capete sau doar incruciseze spada decat sa astepte, sa negocieze, sa stranga la piept o solutie mai dragalasa.

Cand se starneste, o oaste intreaga vezi si totul este un colb, multi cai in tropote si multe forte care impanzesc departarea si tot ceea ce stii e de dorit sa activezi in taina lui Acum astfel ca aceste descarcari de nori vechi sa nu intunece Cerul cel Nou. Insa toate acestea dureaza foarte putin pentru ca iubirea, forta patrunzatoare a mintii si mai ales intelepciunea ii deschid sufletul si in marea imbratisare simt ploaia de daruri cu care a venit in viata mea.

Ma simt onorata de venirea acestui Luminator care in glas ceresc a mosit in Unime pentru mine, Omul, Preotia lui Zamolxe, Cavalerii Luminii, Tainele Kogayonului, Legea lui Unu si multe daruri care dospesc alimentand cu tasnirile lor si scrierile si atelierele si calatoriile.

Ma uitam in clarul sufletului la calatoria noastra si nu pot decat sa ma simt coplesita de prezenta lui in viata mea. Micutul preot-initiat si lider este si un vestior al marilor treceri, un sustinator si un aparator in Unime.

In Gratie pe cai de lumina, cu mult drag mi-a adus Mantia Cavalerului, cea pe care o va voi da si voua, la timpul cuvenit, sa va aduca Forta, Puterea si Maretia unor vremuri care n-au apus ci doar s-au asezat mai bine in rasaritul care Suntem.

Si in aceeasi taina a regasirii Sarra mi-a daruit Trena Preotesei pe care ea a purtat-o multa vreme, cu mare bucurie asezand in ochiurile ei, daruri pentru noi toti, oras, tara, planeta, nimic pentru ea, totul pentru noi, in dragul de a fi Impreuna-Una, frumosi, iubitori, inteleptiti!!!!

Cand privesti cerul acestei povesti, vezi cai de lumina strajuind departarile si goarne cantand, pentru ca la centru sa nu apara sangele si focul ci salbe cu bucurii intregitoare care iti anima interiorul in taina lui Acum, frematand!!!!!