Cinand in taina Unimii, cu ingerii si ghizii alaturi primesc misiuni pe care le vreau sau nu insa nu acest lucru este important ci Voia Trinitatii sa se faca si Locul in Sine sa radieze pentru noi toti in Impreuna-Una.

Astfel ca dupa calatoria in Egipt am primit in drag ceresc aceasta poveste de suflet si ea s-a asezat in trena mea parca stiuta, dospita, lucrata din vremuri de demult.

Si m-au chemat Maestrii Delfini, stralucind zi de zi in ochiul sufletului aducandu-mi aminte de calatoriile noastre pe planete albastre in temple aurii in initieri aducatoare de Sens.

Ieri am primit un acordaj prin Remer Ra in Templul Divin si un delfin de piatra mi-a fost oferit, in suflet galsuindu-mi,  in palme stralucind apoi un drum deschizand intre noi cavalerii si Mexicul….o antena cosmica, un buton planetar care in Taina Unimii ne primeste pentru o lucrare in registrul iubirii, o intalnire pe bolti de lumina, in dar venind, ca bucurie glasuind!!!!

Inainte de Egipt desi configurasem Mexicul in ingerii si ghizii alaturi inca nu-i simteam chemarea, puterea, deschiderea!!! Parca desenasem un tablou care inca nu avea Vino Incoa!!! Era al ghizilor mei insa nu si al Meu!!!

Apoi dupa ce am inchis aceasta lucrare Peru-Ramania-Egipt si am vazut la centru, ceea ce s-a tesut prin mica noastra participare am inteles ca orice triunghi onorat, deschide un alt triunghi creend in Unime, trinitati revelatoare si transformatoare, treimi intregitoare. Si cand Spirala Inaltarii s-a activat, am vazut aceste tari valsand, in mare bucurie cu noi alaturi in Impreuna-Una!

Astfel ca dupa Egipt, s-au deschis 7 drumuri de lumina catre 7 locuri pe care le vom intalni in Mexic si care ne primesc la masa bucuriei, cu drag, recunostiinta, dor.

Si am privit drumurile cu blandete si in ochii sufletului au tasnit cavalerii luminii pe caii lor, deschizand Departarile, animand Intelegerea.

Iar dupa ei au venit Ghizii acestei Planete si Protectorii Locului, lucrarea facandu—se mai intai in Ceruri si apoi pe Pamant, in Sfant numele Tau.

Aniversand acest loc, o cununa de noi sensuri vom duce ca dar,  de aici din Tara lui Ra, pe aripile Recunoasterii de Sine.

Privind departarile am vazut o arteziana de raze tasnind din inima locului ca o salba de luminite care ne cheama acolo. Si eu la randul meu ridic goarna si va chem in lucrare, in bucurie glasuind si cu drag imbratisand!!!!