A intra in versul divin si a te contopi cu el este aceasta patrundere. O fuziune cu Marele Sens.

De cele mai multe ori ea are loc intre ateliere, initieri, provocari. Este stimulata de ele insa apare atunci cand se fac decantarile, se retrag apele si vine Intelegerea.

A patrunde spiritual un talc, un rost, o unitate de sens inseamna a te uni cu Centrul pentru a Fi.

Sunt multi oameni colectionari de optimizari, training-uri, calatorii spirituale, intalniri frumoase, nepatrunsi insa de Intelepciune, nelucrati de Curentii Divini, poate aprigi in gandire, poate doritori insa orgoliosi sau doar confortabili cu ceea ce cred ca stiu.

Patrunderea se tine de mana in triunghiuri de lumina cu recunoasterea de sine si smerenia, cu bucuria si intelepciunea cu iubirea de tot si toate si deschiderea, cu linistea si detasarea cu frumusetea si rabdarea.

Uneori in goana de a bifa lucruri, plini de pretentii, asteptari, conditionari uitam sa ne lasam patrunsi de insasi miezul clipei, lucrarea ei cea mare, viul ei.

In aceasta mireasma neplanificata, nefardata de logica, negandita poate…se afla o intelegere,  un varf de munte, o stralucire nebanuita.

A te lasa patruns inseamna a te preda,  a te lasa, a fi in voia Cerurilor.

Nu mai trageti de capatul sforii desenate de voi. Lasati toate firele sa se impleteasca de la Sine si veti culege mii de covoare, tesute de Ceruri, in viul patrunderii.

Pe bolta cerului interior, fluturi, aripi, soarele insusi zburda, imbratisand totul cu lumina lui sprintara, frumoasa, blanda.

Dupa fiecare lucrare cu un triunghi intregitor lasati-va in poala Universului, cantand pe harpa divina fara asteptari, simplu…..firesc, cu iubire.

Cupa care sunteti va fi atinsa de curentii divini care patrunzand faptura voastra vor naste in viul regasirii, Omul Indumnezeit, Omul frumos, Insasi Chipul.