Privind copacii, florile, iarba adeseori ma opresc in acest triunghi, multumind Cerului pentru aceasta bucurie care ne infasoara sufletul desfacand petalele iubirii, rabdarii, blandetii, intelepciunii, clarului, pacii.

De peste 10 ani stau in afara Bucurestiului si totusi aproape de el, impletind viata la tara cu tumultul orasului. Diminetile si serile sunt in totalitate atinse de Verde, de aceea maretie proaspat culeasa dimineata cand alerg in curtea manastirii Carmelitane sau de acel portocaliu copt al apusului care iti dezvaluie intelepciunile zilei.

Ieri colindand cu bicicleta mea….odaile verzi ale padurii din Snagov am descoperit 3 conuri de lumina deasupra Deltei, un con in care poti experimenta iesirea din timp si invizibilitatea, un con al Unimii in care obisnuiesc sa tes lucrari pentru oras, tara, planeta impletind reiki-ul cu ortodoxia si radiestezia si un con de lumina al copiilor.

Desi am colindat de nenumarate ori aceste locuri si in diferite momente ale zilei, de fiecare data descoper alte si alte fatete ale padurii ceresti. Si observ coplesita ….cum natura iti raspunde …la intregul buchet de intrebari cu care vii ca o Mireasa care isi intampina Mirele Verde.

La intrarea in padure percepi un soi de cenusiu care se strange…ca o zgura energetica care ramane in afara gradiniii Domnului. Marginile padurii nu sunt cele mai atractive ..insa dupa ce ai patruns in verdele ei martisisindu-i Iubirea …….niste maini largi, calde, frumoase, iubitoare…te conduc in Altarele ei.

Padurile din Snagov alaturi de ape, manastiri, biserici alcatuiesc un scut energetic puternic pentru tara….ele fiind pline de sfere de lumina, entitati minunate care te conduc prin culoare de diferite culori…catre supralumi.

Aceste paduri primesc in luna iunie…..pe iubitorii de albine care vin aici …pentru a pregati alaturi de micutii maestrii aurii, mierea poliflora. Exact unde albinele stationeaza s-au activat niste conuri radiante ……lumea venusiana dezvelindu-si darurile.

Cand vreti sa va relaxati profund….si sa gasiti cheia la ghicitoarea interioara…parasiti orasele, zgomotele, agitatia…scufundati-va in verdele linistitor….simtind maretia Cerului. Doar in pace…putem simti chipul lui Dumnezeu, doar curgand vom auzi soapta ingerilor nostri.

Pasind in trena verde a padurii…simt sa las ochii sa lacrimeze, rugandu-ma necontenit. Ma simt una cu Totul, altarele ei find atat de vii.

Ieri m-am oprit de 12 ori…..simtind de fiecare data sa fac o anumita lucrare…pentru noi toti. Intr-unul din conurile care se afla in Delta Snagovului, am perceput o spirala de entitati luminoase ca niste facliii care legau Cerul de Pamant. Spirala se misca era vibratila ………energia…..fiind alb-verde, matasind parca Totul inclusiv interiorul meu. O liniste, un clar, o bucurie au tasnit deodata…triunghiul acesta dezvelidu-mi copiii de lumina, copii din viitor, maestrii care se pregatesc sa vina pentru a sustine Noul Pamant.

Am pasit pe spirala….lasand geometriile lor sa ma atinga:

Va multumesc ca sunteti aici…….si ca ne sustineti in aceasta Trecere. Mi-ati putea spune cum ne percepeti din planul vostru?

Sunteti pe valuri, intre doua stari cautand malul.

Cum oare?

Totul se misca acum, nimic nu mai poate fi controlat. Va simtiti multi dintre voi…..dezorintati. Viitorul nu mai poate fi fixat in cadrele mintii.

Lasati curgerea sa va ghideze. Fara planuri, obiective, ce va fi.

E foarte greu pentru cei mintosi. Nevoia de a controla, frica de ziua de maine, nesiguranta ii afecteaza pe multi frati de-ai mei.

E timpul sa accesati mintea divina si sa o uniti cu sufletul. Padurea, rugaciunea, contemplatia va sustin. Indrazniti sa pasiti in Templele Verzi, ascultand vocea interioara. Copilul din voi….va va ghida.

Copilul din noi?

Da acel copil care se joaca, e plin de intuitii, de zboruri, de freamat. Reaminti-va de acest copil. Dati lui ……greutatile vietii si le va transforma in aripi de fluture.

Cum putem sa ne eliberam de vechiul din noi?

Privind detasat la clisee, obiceiuri proaste, rigiditati, regrete, atasamente. Sunteti invitati sa scapati…de vesmintele invechite si sa pasiti pe Pamantul Nou.

Ce ne puteti spune despre triunghiul 24 fevr-24 mai-24 sept avand in centru, 24 dec?

Ca este o poarta, o geometrie ce va sustine sa accesati frecventele Noului Pamant. Indrazniti sa pasiti eliberand stransorile mintii, inimii, corpului fizic. Impletiti-va cu bucuriile simple. Dati putere……muntelui interior. Sunteti oameni cu O mare, Intregimi, Treimi in Unime, Fiinte cu o constiinta multidimensionala.

Ce forte ceresti ne pot calauzi pe aceste valuri?

Iubirea, intelepciunea, discernamantul. Adevarul se dezvaluie prin contemplatie …nu la stiri. Indrazniti sa va ridicati pentru a-l primi. Si noi va sustinem……

Am simtit sa nu mai intreb…ci doar sa las spirala…sa-mi atinga centrii. Un soare mic….a despicat perdeaua verde…atingand totul cu razele lui…minunate. Sufletul a zburdat……….verdele descarcand intelepciuni prin necuvinte, auriul …bucurie prin necuvinte si bleul Cerului……pace prin necuvinte.