Suntem chemati in calatoriile spirituale din tara sau de peste granite fie pentru ca ne-am pierdut o bucatica de suflet candva si vrem sa o recuperam fie pentru ca anumite daruri ( de pace interioara sau de bucurie in cuplu) simtim ca doar acolo le putem activa, in cupa de lumina de la Bistrita sau pe varf de munte la manastirea Arnota. Orice pelerinaj exterior urmeaza un fir divin interior activat acum trei vieti, in copilarie sau cand ati spart coaja de ou si vi s-au activat aripile de lumina. Nimic nu este intamplator, chemarea de a merge intr-un anumit loc fiind plina de talcuiri, semnificatii, intelegeri.

Mai jos am asezat cateva lucruri pe care le puteti face inainte dar si in timpul unei calatorii spirituale:

 1. Activati spirala intrebarilor pe parcursul calatoriei. In portile de lumina orice intrebare sau problema capata raspuns Ex: Cine sunt? Care este darul meu? Ce ma cheama la Frasinei? Ce este pentru Binele meu Cel Mai Inalt? 
 2. Dati glas braului de daruri pentru oras, tara, planeta. Suntem canale vii prin care se activeaza graiurile Unimii. Lasati invocatiile, rugaciunile, bucuriile ceresti sa curga. 
 3. Orice calatorie spirituala ne aduce in structuri, in trena de lumina, triunghiuri de sfinti care ne maresc protectia divina, intelegeri  dar si rodiri. Chiar daca vizitam o manastire de 100 de ori de fiecare data se aseaza Altceva. Cititi un acatist sau mai multe dedicate Sfintilor Locului Ex: Acatistul Sfantului Calinic sau Acatistul Sfantului Grigorie Decapolitul
 4. . Activati triunghiul Cere si ti se va da-Bate si ti se va deschide-Cauta si vei afla. E o perioada minunata dedicata rescrierilor. Inainte de a cere faceti-va iertarile fata de iubire-cunoastere divina-darul x( depinde de ceea ce cereti)
 5. Practicati iertarea limpezind drumul pana la intrarea in templu/ manastire: Ma iert si ma dezleg-Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege-Sunt Una cu Iertarea. In vechime oamenii mergeam pe jos multi km, spovedindu-se si curatandu-se pe interior pana cand intrau in Manastire
 6. Seara in timpul unei calatorii spirituale, limpeziti-va in apele unei rugaciuni, faceti-va iertarile fata de Tot si Toate si apoi cereti indrumare pentru tema X sau problema Y. In trena unei porti de mina…visele pot fi ….inaltatoare!!!
 7. Reflectati asupra temelor de viata pe care nu le-ati absolvit. 
 8. Multumiti, multumiti, multumiti
 9. Spovediti-va, impartasiti-va, aprindeti trei lumanari pentru deschidere de drumuri( inainte de calatorie)
 10. Activati un jurnal spiritual in care sa va treceti revelatiile
 11. Faceti-va iertarile fata de participantii la calatorie, sfintii locului, organizatorul grupului
 12. Practicati prezenta constienta, autoobservatia, deschiderea conectiva
 13. Eliberati sabotori, roluri limitative, suparari, neacceptari, comparatii
 14. Conectati-va la varful vostru de munte. Care este scopul meu aici?