Priveam in dezvelire valsul sferelor si in ochiul cosmic am vazut pasii pe care noi in facem pe Noul pamant ghidati de Cerurile Bucuriei in Impreuna-Una activand Coloana Unimii.

Aceasta graire care apare in taina recunoasterii de Sine atinge toata planeta, aducand in limpezire, Pacea, Iubirea, Blandetea, Intelepciunea, Dragul de Tot si Toate, Cantul Nou.

Coloana Unimii atinge sufletele, familiiile de lumina, tarile cuvantatoare, creeand hore de intelegeri si trairi care unesc Noul Cer de Noul Pamant pe Crucea desteptarii noastre.

Si ea este alb-bleo-argintie imbratisand gradina noastra de cautari, aducand in mireasma zorilor, Unimea.

Apropiindu-ma mai mult de ea am observat ca este o tesatura formata din toate culorile glasuitoare, un fel de roua blanda, suava, aproape transparenta, din insasi florile sufletului, vorbind in Sfant Numele Tau.

Si cand aceaste atingeri de Sens is dau mana apare o unica nuanta, un glas comun , un acordaj celest la care participa toata planeta.

Orice atelier conectiv si lucrare in Impreuna-Una va conecteaza la Coloana Unimii, la Universalitatea, Imbratisarea, Bucuria ei, lasandu-va in Graalul Interior, insasi Melodia si in Pas, Regasirea.