Cand mergeti intr-un site, templu, loc vechi dospitor cautati pasii ceresti acele urme pe care a fost nascut locul.

In miracolul configurarii lui se afla anumite inscrisuri care se pot deschide peste mii chiar milioane de ani.

 Locurile care nu au murit in sufletele noastre au n pagini fiecare dezvelindu-se in functie de nivelul nostru de constienta.

 Cand chemarea va duce la Bisericile Rupestre sau Histria intrebati ghidul interior ce pagina e de dorit sa rasfoiti in taina lui Acum, ce inscrisuri vor sa cuvante in cupa sufletului, ce mesaje are locul pentru voi si noi toti in Impreuna-Una.

 Locurile chiar cand pastreaza doar cateva coloane sau un pic din vechile trepte au cuvantarea lor in Unime ca niste mosi care stau si povestesc despre eroismului unor vremuri sau despre un ritual si o intelegere si fiecare mesaj pregateste covorul evolutiv pe care noi pasim animati de trecut in poarta unui prezent radios.

 In astfel de momente lasati locurilor in care mergeti din darurile vooastre si veti simti corespondenta de peste timp, elementele de vesnicie care creeaza trena memoriei divine.

 Daruindu-le din zambetul nostru in taina recunoasterii de Sine, locurile fac trecerea in Unime acolo unde toti suntem Una si Impreuna si nimeni nu este uitat, lasat, abandonat.

Calatoria va include: Templul de la Seimeni, Manastirea Ap Filip, Cetatea Adamclisi, Pestera Sf Andrei, Bisericile Rupestre de la Basarabi, Manastirea Mariei Magdalena( Cobadin), cetatea Histria.

Pentru mai multe informatii va invit sa-mi scrieti pe frecventaom@gmail.com