In reteaua christica putem deschide portile subtile dezvelind Salile de creatie sau Templul Intelepciunii sau Adevarul folosind doar ……cheile divine. Exista un pasaport de lumina precum si un un card al iubirii care mai ales Acum in aceste vremuri ar trebui activate. Cum? Cu merite de Sine.

Ce sunt aceste meritele de Sine? Sunt ganduri inaltatoare, sentimente radiante, fapte de lumina, posturi, spovedanii, impartasanii, meditatii, contemplatii, calatorii spirtuale, daruri fructificate, bucurii ceresti, dezveliri, integrari, virtuti traite la nivel de gand, emotie, fapta…. mantre, rugaciuni, triunghiuri de lumina. Asa cum exista un ceritificat verde care ne permite sa functionam in reteaua dualitatii doar daca suntem vaccinati la fel exista un card divin si un pasaport de lumina care ne sustine sa mergem in reteaua christica oriunde in Univers si pe orice planeta …..inclusiv sa accesam pensiuni, hoteluri, centre de pe Geea care fac parte din reteaua de lumina si care nu se lasa pacalite, manipulate si agresate de catre Arhistrategia de Intuneric. Pentru a obtine acest card de lumina si acest pasaport divin e important sa ne eliberam de frici. Cum? Luand Rescue Remedy( anxietate, frici puternice, agitatie) sau Mimulus( pentru frici specifice), Aspen( pentru frici nespecifice), rugandu-ne , spovedindu-ne, rugandu-ne, impartasindu-ne. Poate suna amuzant pentru unii …pentru altii imposibil si pentru cei care chiar au mai folosit acest pasaport……MInunat!!!! Tine de limbajul sufletului si in orice Triunghi de virtuti puteti gasi un asfel de pasaport de lumina si un card divin deschizator de Porti.

E adevarat ca plasele intunecate, invazia de androizi, fricile, nerezolvatele creeaza multa zarva in oameni, arena de lupta fiind una individuala si apoi una colectiva …insa chiar si cu aceste fulgere, tunete, cutremure, atacuri cu vaccinuri, putem face loc……rugaciunii, faptelor radiante, postului, algoritimilor ceresti reveland Soarele Interior. Cu Voia Sfintei Treimi Aici si Acum cer dezactivarea acestei matrici false!sau cer eliberarea mea de puterile nebenefice ale vaccinului Y!

Alti algoritmi de lumina:

Sfanta Treime protectie sa-mi fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa graiasca, Implinire sa fie, Drag si Bucurie!

sau

De jur imprejur, Spirala de lumina s-a activat, Nimic nu intra, Nimic nu iese, Nimic nu ma ataca, Nimic nu ma agreseaza, Nimeni si nimic nu ma controleaza, Divinul trinitar ma protejeaza!

sau

Sunt Iubire, Bucurie, Intelepciune, Sunt Treime in Unime si Om, Acasa.

sau

Invoc Lumina ta, Doamne, Iubirea ta, Intelepcunea ta, Discenamantul tau, Protectie sa fie, Cu ochi ceresti din Albastrul pur ne privesti, Dezlegandu-ma, intarindu-ma, inaltandu-ma! In gand te cheamam cu Iubire imbracam Mantia ta!

Nu va necajiti ca veti renunta la comfort, ca nu veti mai calatori, ca veti avea oprelisti la intrarea in magazine. Portile ceresti si cele lumesti se deschid in fata tuturor sufletelor radiante!!!

Incepeti cu Cerul…ca si in rugaciunea Tatal Nostru: Precum in Cer asa si pe Pamant…..si Noul Pamant…nu Vechiul( acolo unde functioneaza matricea intunecata si reteaua dualitatii) va raspunde.

Care este voia ta, Doamne? Si daca Dumnezeu v-a trimis la munte langa o manastire….mergeti acolo si veti avea unde sa dormiti si unde sa mancati pentru ca in reteaua christica doar pasaportul de lumina si cardul divin functioneaza. Nimeni nu va poate opri. Oprelistile sunt in noi generate de necredinta, frica, comfort, atasamente.

Suntem la un final de ciclu, nu de scoala planetara si cenerea se face timp de 3 ani-3 ani si jumatate prin probe ale destinului care includ…. boli, cataclisme, foamete, seceta, inundatii, atacuri cibernetice, atacuri energetice, vaccinuri-bombe etc. Insa exista un soare divin care ne aminteste in fiecare dimineata cine suntem, ce daruri avem, puterea treimica pe care o putem manifesta in fiecare clipa ca fii de Dumnezeu s.a.

Unind potentialul cu manifestul, Intelepciunea Cerurilor in Experienta…devine pentru noi Putere, Maretia, Radianta.

Omul intregit poate deschide orice poarta, pentru ca in fata chipului sau christic, nimeni si nimic nu poate rezista.

Intram in post pe 15 noiembrie si cu multa dragoste va invit sa postim constient eliberand de pe corpul emotional, frici, angoase, panici, de pe corpul mental sabotori care ne tin in captivitatea mintii: barfe, judecati, scenarite, sa ne activam corpul cauzal citind carti de lumina, contempland, practicand somnul lucid, plutind la samadhi, pe corpul budhic sa deschidem evantaiul sentimentelor inmuindu-le in Dumnezeu iar pe corpul atmic sa altoim copacul care suntem cu fapte pline de jertfa.

Renuntati la stiri, patrundeti in Esenta achivand Chipul Divin, Cardul iubirii si Pasaportul de Lumina!

Indrazniti sa pasiti pe spirala inaltarii rugandu-va la fiecare 3 ore, postind, asezand pe drumul vostru…..fapte de lumina!

Triunghiurile de virtuti sa va deschida toate portile si ceresti si pamantesti si Soarele Christic sa va fie Calauza!!!