1. Inainte sa deschidem poarta cu un Da haideti sa ne facem iertarile fata de acel Candidat( X iarta-ma, X te iert, Sfanta Trinitate vin cu X ca sa ne ierti, Doamne ajuta-ma sa ma iert, Sunt Una cu Iertarea)
2. Atragem ceea ce suntem. Daca in chipul interior suntem tati rigurosi asta vom atrage daca suntem mame ferme aceste tipare vor veni. Doar o structura trinitara, echilibrata, inteleptita poate atrage la randul ei structuri trinitare, echilibrate, inteleptite. Aspectele din umbra nerecunoscute devin atractori pentru noii colegi si subordonati.
3. E important sa setam un contract psihologic corect inca de la inceput( ce asteptari ai de la mine ca manager si om?ce obv personale ai? Ce valorizezi? etc) in asa fel incat suprapunerea hartilor sa se faca usor, frumos, curgator
4. Orice emotie disonanta care apare in relatia cu X( candidatul) face parte din karma mea. Intrebarea cheie este: Ce am de invatat? De ce ma irita aceasta persoana? Ce tema se dezvaluie? Care este diamantul acestei situatii? Ce vrea sa-mi spuna aceasta miscare a energiei in mine?( e-movere)?
5. Descoperiti tiparele karmice din spatele candidatilor respinsi sau a colegilor dati afara. Ce va infurie la acest tipar? Seamana cu mama, tatal? E poate barbatul pe care tot il rejectez? sau soacra care nu-mi place? Unde se mai repeta tiparul acesta in viata mea?
6. Compatibilitatile masurate de teste sunt legate de job mai putin sau deloc de relatia candidatului cu managerul direct precum si cu colegii. Sunt multe compatibilitati care intra in joc. Un candidat poate fi compatibil cu toti membrii unei echipe, cu job-ul si deloc cu managerul. Ce avem aici? Karma
7. Cand gresim fata de oameni, ip-urile mici( iertarea pacatelor) vor genera probleme in recrutare si selectie. Doar ip-urile mari sustin recrutarile minunate.
8. Orice relatie chiar si cea cu candidatul trebuie christicizata. Daca Isus ar fi cel care se ascunde in chipul lui Marian( aplicantul la marketing) eu cum l-as aborda?
9. In preascultare si postascultare ce imi spune sufletul in relatia cu acest candidat?
10. Privind puzzle-ul culturii din care faceti parte ce tipare se repeta si ce tipare lipsesc?
11. Un bun management al diferentelor poate genera multa sinergie in echipa.
12. Cand intram in acceptare cu toate tipurile de oameni, vom atrage numai tipare armonioase
13. E important sa practicam Faca Se Voia Ta pentru a permite anumitor reglaje karmice, plati dar si rasplati sa se faca.
14. Toate recrutarile depind de balanta cosmica. Daca am dezechilibrat-o acum sau altadata vom culege specialisti, talente, angajati in linia a aceea ce am semanat. Roadele vin dupa multa munca pe ogorul divin.
15. Verificati credintele voastre legate de oameni, subordonati, relatii, femei, barbati
16. Va aflati des in triunghiul descris de calau-victima-distant? Daca da nu va mirati ca veti atrage unul din rolurile de mai sus.
17. Karma inseamna asumare. Nu are nimic punitiv sau justiar. Culegem ce am semanat. Daca nu ne plac roadele atunci trebuie sa verificam semintele gandurilor, emotiilor, credintelor, faptelor.
18. Ce beneficitate are acest candidat pentru cultura mea? care este acceptul lui ca el sa intre in sistem?( puteti folosi ansa sau intuitia).

Multa inspiratie!!!!