Iartă-mă, Doamne pentru tot ce puteam să văd și nu am văzut! Pentru tot ce puteam să aud și nu am auzit! Pentru tot ce puteam să simt și nu am simțit! Pentru tot ce aș fi putut să înțeleg și nu am înțeles! Pentru tot ce puteam să conștientizez și nu am conștientizat! Pentru iertarea pe care aș fi putut să o dau și nu am dat-o! Pentru bucuria pe care aș fi putut să o trăiesc și nu am trăit-o! Pentru Lumina pe care aș fi putut să o primesc și nu am primit-o! Pentru viața pe care aș fi putut să o ocrotesc și nu am ocrotit-o! Pentru visele pe care mi le-aș fi putut împlini și nu le-am împlinit! Pentru necunoscutul în care aș fi putut să pășesc și din teamă nu am îndrăznit să pășesc! Pentru iubirea pe care aș fi putut să o exprim și nu am exprimat-o! Pentru tot ce puteam să creez bun și frumos și nu am creat pentru gloria Ta, Doamne și a Împărăției Tale Divine!

Pentru tot ce știu și nu știu că am greșit, pe Tine, Doamne, care ești Mila și Iubirea infinită, Te rog, iartă-mă și mă îmbracă cu nesfârșita Ta Iubire și Lumină!

Îți mulțumesc, Doamne pentru toată frumusețea pe care am văzut-o izvorând din Tine ! Pentru muzica tăcută a Inimii Tale, pe care mi-ai dezvăluit-o auzului! Pentru tot ce am simțit bun și minunat în viata mea! Pentru tot ce prin harul Tău am înțeles! Pentru lumina pe care am sorbit-o în adâncul meu! Pentru iertarea pe care dăruind-o, am dobândit pace! Pentru bucuria fiecărei clipe trăite în Tine, Doamne! Pentru toate cadourile spirituale care mi-au îmbogățit ființa! Pentru viata mea, care e a Ta, o mică parte a simfoniei existenței! Pentru visele care au prins formă prin armonia iubirii Tale pentru mine! Pentru necunoscutul în care am pășit plin de curaj, regăsindu-Te! Pentru iubirea copleșitoare cu care mă dezmierzi clipă de clipă! Pentru tot ce am creat prin Tine bun și frumos, aducând cu umilință laudă Împărăției Tale divine!

Dumnezeu, Tatăl nostru, plimbându-se prin casa mea îmi va lua toate grijile și va vindeca toate bolile mele și ale familiei mele în Numele lui Iisus, Amin!”

Mi-am inceput dimineata impletind rugaciunea cu geometria sacra si bucuria de a ma uni cu Cerul. Mai multe articole au rodit din acest sarut al Cerului cu Pamantul. In jurul orei 3 00 am simtit sa recitesc rugaciunile parintelui Arsenie Boca cea de ma sus …..activandu-se intr-un mod minunat in miezul crucii care suntem. Am luat-o cu bucurie si am asezat-o pe Frecventa Om gandindu-ma ca in Graalul interior, aceasta ambrozie va face minuni. Plutind peste aceste versuri care sunt valsuri de sfere de lumina, am simtit un aer aurit asezandu-se si invaluindu-ma. Il priveam pe Mantuitor, ochii lui vii…..A ta, sunt Tata! Cupa Ta, Mana ta, Omul! Si fara sa-mi dau seama am inceput sa scriu…..

Parinte cum sa tesem in noi aceste vremuri?

Sa va smeriti, fratilor, sa fiti credinta si iubire si sa nu lasati vrajmasul sa va tulbure semanand dezbinarea. Caci asta vrea, doua tabere asmutite una contra alteia, batandu-se pentru asa zisa salvare prin vaccin. Dar asta nu este salvarea voastra ci credinta vie, fapta curata, sufletul frumos. Repetati rugaciunea pana cand simtiti pacea Domnului. Caci suntem cu voi….si va ajutam.

Sunteti? Suntem multi chiar daca nu ne vedeti, ajutatori ai aceastui sfant neam. Sfant? Da …Sfant, Ales, Iubit de Domnul.

Si atat de incercat? Incercarile acestea voi le-ati cheamat fratilor cu lacomia, trandavia, ignoranta voastra. Ridicati-va si veti vedea acea tara frumoasa, pe care noi o vedem de aici , radiind ca un Soare. Si luptati pentru credinta voastra, pentru ceea ce simtiti, pentru cuvantul Domnului. Nu-l acoperiti cu falsitati, minciuni, argumente desarte.

Parinte cum se vad de dincolo acesti virusi si aceste vaccinuri? Sunt toate lucrari diavolesti, nascociri ale unor minti controloare, atacuri biologice, psi, energetice asupra popoarelor si asupra Oamenilor. Nu va lepadati de cuvantul Domnului pus in voi. Stiti toate acestea, v-au fost asezate in contracte. Nu le treceti cu vederea. Cultivati rugaciunea, postul, fapta curata.

Parinte, Bucurestiul cu chip celest cel vazut de multi sfinti, se va dezveli? Si cand?

Cand valurile vor cadea de pe chipul vostru. Caci el este un taram al pacii, iubirii, unimii daltuit de Bunul Dumnezeu in sufletele voastre. Recunoasteti acest chip in voi si asezati-l zi de zi prin gand, emotie, fapta. Pictura aceasta colectiva este o lucrare a sufletelor curate, regasite, unite. Nu poti in dezbinare, in lupta aceasta a taberelor sa pasesti in Noul Bucuresti, Bucurestiul Unimii, Bucuriei, Pacii.

O imagine m-a cutremurat deodata….mai multe flacari urate mancau oamenii, cladirile, totul. Parea ca lumea este cuprinsa de o urgie care avea chip de fiara cu tentacule-flacari. Si era rosie si viermanoasa si sufla foc ucigator peste tot. Toata planeta era amenintata de aceasta fiara care atingea parca fiecare colt cu suflarea ei fierbinte, parjolind mintile si sufletele. Se vor pierde multi, cativa vor ramane. Aceasta este cernerea….spuse Parintele.Apoi am vazut care de lumina si fiinte frumoase cu sfere in maini creeand de jur imprejurul fiarei un brau de luminite. Si lumina crestea devenind un zid care unea Cerul de Pamant. Si cand zidul a devenit puternic am simtit cum fiara dispare, atinsa de razele Christului interior. Apoi s-a deschis o alta imagine…cu cateva locuri, le-am innumarat, 8 care aveau la inceput chip mohorat apoi sub manutele credinciosilor…au capatat chip de lumina. Si pe aici suflase fiara….si ucisese insa pamantul desi se crapase, isi revenise ca dupa un clocot, si intinerit ….zambea. Aici mi s-a dezvelit Bucurestiul si tara noastra imbracate cu mai multe valuri de lumina, cu case din lut alb, acoperisuri albastre, ape lucratoare, oameni radiosi si biserici simple, mici imbracate in conuri de lumina. Parinte sa inteleg ca asta va veni? Dupa lupta aceasta cu fiara? Asta va fi la timpul potrivit. Se apropie acest timp? E foarte aproape….doar Maica se mai roaga pentru toti sa nu se crape pamantul si nici fiara sa nu-i manance pe toti. Caci tare ati intinat Pamantul cu vorba si fapta voastra. 

Parinte cum sa facem o lucrare mare? Sa va adanciti fratilor, sa nu mai strangeti ipocrizii, minciuni, meschinarii. Sa va rugati neintrerupt, sincer si cu lacrimi. 

Parinte, ce va fi cu copii nostri? Multi vor fi protejati insa unii vor pleca ca si voi. Atentie la tehnologie, la tentatii, la patimi. Mintea lor e rasucita de rau, e plecata dupa lucruri mici. Nu va neglijati copiii. Lasati-i pe langa voi, apropriati-i de cele sfinte. Unii copii va protejeaza, sacrificandu-se pentru voi. Sacrificandu-se? Da, isi dau din lumina, daruri, suflet ca sa nu treceti prin mari incercari sau boli grave. Insa nu-i puneti pe ei ca scut de lumina ci credinta, fapta curata, iubirea de Dumnezeu. 

Parinte cum sa scapam de aceasta dualitate a mintii, a inimii a faptelor? Sa va lasati patrunsi de Dumnezeu. El aseaza in voi si cuvantul si adevarul si Calea. 

Parinte care este rostul acestor timpuri? E cernere mare, cuvant divin, noua asezare. 

Parinte cum sa ne rugam? Cu smerenie, lacrimi, iubire.

Ce putem sa facem pentru batranii nostri? Doar sa va rugati pentru ei caci multi vor pleca…aici unde le va fi mai bine. 

Parinte vor mai dura vremurile aceastea de cernere? Fiara va fi cu voi inca un timp insa toate au un talc. Caci sabia credintei va ucide mostrul. Sa rabdati, sa nu va temeti, sa fiti uniti in suflete. 

Parinte ne putem spovedi la sfintii de dincolo de val? Puteti sa o faceti chemandu-ne in post dupa limpezirea mintii si a sufletului cum poate fiecare. Si vom asculta spovada si veti primi si impartasania acea felie de Cer de care sufletul vostru are nevoie. Caci mare nevoie aveti de impartasanie si in Cer si pe Pamant. 

Parinte aceste otravuri energetice aruncate zilnic prin mancare, stiri, oameni afecteaza pe multi semeni de-ai nostri. Cum sa ne protejam? Tineti mintea curata si sufletul frumos. 

Parinte cand ma uit la picturile dezvelite de mana ta minunata…sufletul meu parca zburda in gradinile Domnului, parca m-as fi plimbat pe holurile ceresti, atingand Maretia. Simt ca aceste picturi sunt dezvelitoare, protectoare, inaltatoare. Si contin multe coduri ceresti pe care doar anumiti credinciosi le pot simti,  o hora de mesaje divine ce te invita pe Spirala Inaltarii. 

Aceste picturi-mesaje sunt pentru toate sufletele care au ales sa se intoarca Acasa in aceste vremuri. Le-am lasat acolo ca sa nu va rataciti. Sa stiti ce va asteapta si sa va protejati. Sunt bratele Domnului dezvelite prin culoare, iubirea lui, frumusetea vie.

Parinte, multe familii se rup, se pierd si copiii sufera. Atat de multe tentatii lovesc familia. Cum o putem intari?

Iubindu-va fara conditionari, cu ochii sufletului deschisi pentru a vedea Adevarul. Caci doar cu Dumnezeu de mana se pot trece incercarile. Familia de pe pamant isi mana cu familia divina. Fara Hristos, o familie nu se poate intari, nu poate creste, nu se poate mantui. Toate cu dreapta masura, cu iubire si jertfa.

Chiar ieri o sotie imi spunea ca nu mai vrea sa auda de ortodoxie si nici de jertfa. Ce sa facem cand omul refuza tainele, bucuriile ortodoxiei, intalnirea cu Cerul? Sa-l ascultati si sa-i lasati in suflet cuvantul Domnului. Caci samanta aceea va rodi. E multa tulburare de la vrajmas. Nu va pierdeti in informatii. Cerneti cartile, stirile, ce vine catre voi. Urmariti firul divin. Ascultati cu sufletul curat, nu lasati mintea sa va pacaleasca.

Parinte, care este darul acestor timpuri pentru noi? Credinta, iubirea, jertfa. Intariti-va fratilor ca sa va bucurati de o tara frumoasa, cu oameni luminosi. Nu renuntati la Hristos pentru calatorii in afara tarii, comfort, un serviciu mai bun. Fiti dar si veti primi multe daruri de la aceste timpuri!!!!

Parinte cum este rugaciunea pentru tara? E simpla, vie, curgatoare. Spuneti in cuvintele voastre. Cultivati izvorul divin.

Parinte iti multumesc. Fie ca vorba aceasta odihnitoare si intaritoare sa atinga toate sufletelele!!!!