Onorand Cerul, Pamantul va va raspunde. Aceasta este Crucea si acesta este mesajul Centrului care glasuieste prin noi la intalnirea Verticalei care ne deschide conexiunea cu Eu Sunt si Orizontala lumeasca care ne ajuta sa mangaiem Mama Pamant.

Vorbind cu Cerul prin meditatie, contemplatie, scris conectiv sau ori alt dar, multumind si iubind, Pamantul iti va da ceea ce ai nevoie: casa, mancare si alte rodiri de care chemarile tale au nevoie.

E firesc activand Graalul care Sunteti in cupa aceasta sa soseasca pe langa insight-urile legate de potentele voastre si idei legate de cum sa le exprimati, unde? etc.

Centrul rodeste in Tot si Toate si el va ajuta sa puneti trenul de aterizare pentru orice idee frumoasa pe care poate ati adus-o din Cerurile Iubirii. Nu trebuie sa va sleiti in intrebari si nici sa va lasati coplesiti de atasamente.

Puneti ideea seara de seara in Cupa Graalului, cinati in Taina Sufletului sau asezati-o in centrul a 1-3 triunghiuri trezitoare si veti primi ajutoare, sustinere, bucurie pentru a o aduce in acest plan.

Intelegeti ca mositul unei idei se face la nivelul fiecarei chakre de aceea e important sa fiti centrati. Materialistii de obicei nu se bucura de insight-uri si sfarsesc prin a nu mai primi idei mari iar vazduhistii nu stiu cum sa le materializeze si sfarsesc prin a fi dezamagiti, suferinzi, neimpliniti.

Ca sa mositi o idee si sa o duceti in rodire pe toate planurile pastrati corespondenta cu Centrul, iubind totul, mangaind totul, multumind.

Centrul este aeroportul pe care aterizeaza minunea, ideea, creatia. De aici porneste telefonul si tot aici apare raspunsul.

Uniti Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau si ploaia cu idei se va transforma in Rodire, Sens, Bucurie.