este puntea de lumina care leaga lumile si vietile intre ele. Fara ea totul s-ar stinge.

Melchisedec, Regele Pacii ne ajuta in Taina lui Acum sa recunoastem Pacea si sa o  traim in Tot si Toate. El este ocrotitorul ei, deschizatorul de Porti, maestrul, preotul, cavalerul, constructorul de Salemuri pe toata aceasta Planeta. Insa chiar daca aceasta este misiunea lui fara ajutorul nostru si al noilor copii, Pacea nu ar putea straluci in Tot si Toate.

Pacea in adevar este rodire si coboara din inaltimi cand oamenii si-au facut temele. S-a stins razboiul provocarilor si a venit pacea darurilor si a salturilor de intelegere.

Cand cinezi in taina unimii cu toate tarile alaturi iti dai seama ca Pacea nu a fost inca recunoscuta, traita, extinsa. Aceste sisteme vii inca nu si-au facut lectile Unimii. Si ceea ce ne ajuta sa o activam si sa o traim in Sfant Numele Tau este renuntarea la interese si obiective pitice neaducatoare de Rost.

Intorcandu-te la Centru, Pacea te cinsteste. Parasind Acasa, Razboiul te loveste, dezbracandu-te de Sens.

Pacea in adevar inseamna sa recunoastem ca Impreuna suntem Una si traind astfel, Linistea ne va inunda intreaga noastra viata.

Respectand Totul, Omul, Planeta, Universul, Cununa pacii isi va lasa intelegerile in ochiul dospit, iubind Totul.

Pacea nu cere, nu conditioneaza, nu se innarmeaza, nu tipa. Ea este Tacere si Melodie Totodata.

Atingand Pacea, intreg Universul ti se aseaza in brate, vorbind cu Tine, in Sfant Numele Tau.

Si daca darurile Pacii interioare au venit si dragul tau dospeste, lasati din aceste bucurii transformatoare in toate locurile in care calatoriti fizic sau nonfizic, miruind Totul.