Starea de pace este o sinteza a tuturor gandurilor, faptelor, lucrarilor daltuite de noi in corpul vietii, bucuria este rezultatul lor iar fericirea este insasi feedback-ul pe care Universul ni-l da la ceea ce am cocreeat.

Putem alege sa intram in trena gandurilor si dandu-le lumina sa ramanem doar cu cele aducatoare de Sens, putem alege sa rescriem ecuatiile faptelor noastre, responsabilizandu-ne pentru ceea ce am facut si alegand sa faptuim in unime spre binele cel mai inalt al tuturor, putem alege sa traim in Dumnezeu si sa primim doar Pace, Bucurie, Fericire.

Stiu ca unii dintre voi asociati banii cu Pacea, Bucuria, Fericirea insa monezile sunt doar un raspuns la ceea ce ati construit in verticala vetii noastre. Si ele nu va pot da Fericire daca ea nu era deja acolo.

Unitatile de Pace sunt pregatite pentru fiecare dintre noi pe merite de sine la fel unitatile de bucurie si unitatile de fericire.

Ori de cate ori luati cu asalt Cerurile, rodind la Centru primiti Pace, Bucurie, Fericire si ori de cate ori calatoriti pe sub pamant, bombanind viata si mustind a ura fata de tot si toate culegeti neliniste, tristete, nefericire.

In cupa vietii, priviti cu ochi divini!…..Aceasta apa poate fi rescrisa, despletita si trimisa sa irige ogoarele prezentului atunci ca v-ati rescunoscut.

In Cerurile interioare, Pacea, Bucuria, Fericirea stralucesc!!!!