Suntem obisnuiti deja sa facem cumparaturile impreuna, sa ne uitam la televizor, sa gatim, sa iesim la o terasa. E minunat insa nu suficient pentru o hrana completa in CUPLU!

Verticala cuplului se deschide cu multa smerenie-bucurie-dor de cunoastere. Sfera care Suntem se activeaza in fiecare triunghi al schimbarii pe care il lucram in IMPREUNA-UNUL.

Daca ne lasam rontaiti doar de orizontala vietii, vom simti uneori plictis, tristete, amareala sau despresie, deznadejde, neimplinire.

Opriti-va un pic din cumparaturile pe care le faceti, din alergatura, din zumzaiala interioara. Priviti locul in care va aflati, omul cu care sunteti, ceeea ce faceti.

Mangaiati totul cu sufletul activand linistea-rabdarea-frumusetea sau acceptarea-dragul-intelepciunea si veti simti ca cuplul vostru rodeste. Ceva a disparut, tipatul poate si din teritorii necunoscute a izvorat bucuria de a fi Impreuna-UNUL.

Practicati meditatia, contemplatia, participati la optimizari impreuna, lucrati cu Sfera Initiala, cititi carti din lumina, mergeti in parcuri, iubiti ceea ce sunteti, frecventati trialogul si Spirala Intrebarilor si veti simti PUTEREA CUPLULUI VOSTRU, MARETIA LUI, ROTUNJIMEA LUI.

Neactivand verticala cuplului starea de incomplet, de insatisfactie, de neatingere a CENTRULUI CUPLULUI, va mototoli din aproape in aproape paginile cuplului, uscandu-i radacinile si oprindu-I fructele sa rodeasca.