Oricat de grea ar fi o anumita etapa din viata unui cuplu, marcata poate de dezintegrari pe toate razele vietii daca va opriti din judecata si ingenunchiati si va lasati sufletul sa planga in Ceruri, veti simti limpezimea, pacea, iubirea sau un alt triunghi divin cum se activeaza, dezlegand nodul, eliberand bucla, activand Calea.

Atunci cand orizontala vietii nu va mai incalzeste( prea multe case, masini, calatorii) dati glas verticalei ceresti a cuplului, tulpina copacului divin pentru a va bucura cu adevarat de fructele vietii. Si nu asteptati urmatorul damb ….ci harniciti-va seara de seara rugandu-va pentru tara, oras, cuplu activand Cerul in familia voastra, chemand parintii ceresti sa va atinga cu aripile lor….sufletul, dand glas Cupei Unimii in cuplu.

Cuplu nu inseamna doar a aduna, a demonstra, ambitii dupa ambitii, case dupa case, bani multi ….caci acolo unde se aduna prea mult pamant…..Cerul plange.

Activati Crucea care sunteti onorand prin rugaciune-post spovedanie, verticala cuplului iar pe orizontala chiar daca sunteti o femeie puternica nu va dati la o parte de la a spala vasele, a face curatenie, a va ocupa de copiii.

Ingerii vietii ne invita sa aducem Cerul pe Pamant prin toate responsabilitatile orizontalei dar si prin cheamarile verticalei.

Si cand apar dezintegrari, conflicte, razboaie in cuplu…….invatati sa nu cautati solutii in patratul materiei culcandu-va cu cel mai bun prieten al sotului sau amenintandu-l ca nu va mai vedea copiii sau dandu-l afara din firma, urcati mai sus in mansarda adica in triunghiul divin, postiti, spovediti-va, impartasiti-va lasati Cerul sa graiasca. Fiecare provocare ne intareste, fiecare experienta …ne rotunjeste, fiecare dezintegrare vine cu un dar.

Ce este, este

sau

Primesc ce este asa cum este

sau

Faca Se Voia Ta, Doamne!!!!!

Cuplul nu este o bluza oarecare de care ne putem dezbraca pentru ca ne-am plictisit si nici prajitura din frigider care nu mai are gust sau sportul care nu ne mai atrage. Prin cuplu se face activarea christului feminin si a christului masculin, insasi Graalul, Cupa Unimii, prin cuplu, Familia Divina graieste.

Cultivati Crucea in Cuplu si veti simti….ambrozia divina care coboara in Cupa caci atunci cand verticala este ferma si cuplul pregatit, Bucuria-Iubirea-Creativitatea sau Blandetea-Rabdarea-Unimea vor deveni virtutile care descriu caracterul cuplului, puterea lui, radianta lui …unica!!!!

Va invit pe 19 ianuarie la ora 18 30 pentru a vorbi despre felul in care putem aplica geometria sacra in cuplu. Atelierul este prezentat pe site la sectiunea, evenimente.