Oricat de grea ar fi o anumita etapa marcata de dezintegrari pe o raza a vietii sau pe mai multe daca iesiti din triunghiul cu varful in jos format din victima-calau-distant impietrit si ingenunchiati lasand sufletul sa planga in Ceruri, veti simti limpezimea, pacea, iubirea si raza christica dezlegand nodul, eliberand bucla, activand Calea.

Atunci cand orizontala vietii nu va mai incalzeste( prea multe case, masini, calatorii) dati glas verticalei ceresti tulpina copacului divin pentru a va bucura cu adevarat de fructele vietii. Si nu asteptati urmatorul damb ….ci harniciti-va seara de seara rugandu-va pentru tara, oras, cuplu, pentru voi activand Cerul in familia voastra, chemand parintii ceresti sa va atinga cu aripile lor….sufletul, dand glas Cupei Unimii.

Viata nu inseamna doar a aduna, a demonstra, ambitii dupa ambitii, case dupa case, bani multi ….caci acolo unde se aduna prea mult pamant…..Cerul plange.

Activati Crucea care sunteti onorand prin rugaciune-post spovedanie, verticala clipei iar pe orizontala chiar daca sunteti o femeie puternica nu va dati la o parte de la a spala vasele, a face curatenie, a va ocupa de copiii. Ingerii vietii ne invita sa aducem Cerul pe Pamant prin toate responsabilitatile orizontalei dar si prin cheamarile verticalei.

Si cand apar dezintegrari, conflicte, razboaie in cuplu…….invatati sa nu cautati solutii in patratul materiei culcandu-va cu cel mai bun prieten al sotului sau amenintandu-l ca nu va mai vedea copiii sau dandu-l afara din firma, urcati mai sus in mansarda adica in triunghiul divin, postiti, spovediti-va, impartasiti-va lasati Cerul sa graiasca. Fiecare provocare ne intareste, fiecare experienta …ne rotunjeste, fiecare dezintegrare vine cu un dar.

Ce este, este

sau

Primesc ce este asa cum este

sau

Faca Se Voia Ta, Doamne!!!!!

Cuplul nu este o bluza oarecare de care ne putem dezbraca pentru ca ne-am plictisit si nici prajitura din frigider care nu mai are gust sau sportul care nu ne mai atrage. Prin cuplu se face activarea christului feminin si a christului masculin, insasi Graalul, Cupa Unimii, prin cuplu, Familia Divina graieste.

Cultivati Crucea in Cuplu si veti simti….ambrozia divina care coboara in Cupa caci atunci cand verticala este ferma si cuplul pregatit, Bucuria-Iubirea-Creativitatea sau Blandetea-Rabdarea-Unimea vor deveni virtutile care descriu caracterul cuplului, puterea lui, radianta lui …unica!!!!

Si nodurile financiare sau profesionale pot fi dezlegate tot prin rugaciune-post-spovedanie sau meditatie-contemplatie-rugaciune. Chiar daca va simtiti intr-un arest de singuratate sau intr-o colivie a neiubirii, indrazniti sa va activati crucea interioara. Incepeti simplu prin a va face iertarile fata de tot si toate: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu Voie si fara Voie fata de Iubire- Casatorie-Copiii dar si fata de Profesie-Oameni-Cunoastere, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Apoi activati Crucea: In numele Tatalui, A Fiului si a Fiicelor, A Dumnezeului Mama, A Sfantului Duh, A Soarelui Christic. Si apoi cititi un Acatist sau dati raului divin asa cum vine. Rugati-va 21 sau 40 de zile daca sunt in viata voastra noduri financiare sau noduri afective sau noduri profesionale. Indrazniti sa activati triunghiul Descoperire de Sine-Cunoastere de Sine-Realizare de Sine. Si rasfoiti cu atentie ….dezvelirile, insight-urile, greselile care vin, eliberand cauza, activand potentialitatea.