Atunci cand descoperiti in voi acest triunghi al limitelor care activeaza spirala descendenda a bolilor sau a esecurilor sau a nefericirilor, priviti cu compasiune, blandete, intelepciune, cauzele problemelor voastre. Infruntati puterea intunecata a acestui triunghi cu varful in jos, punandu-va urmatoarele intrebari:Ce parti din mine refuza sa primeasca viata asa cum este?Ce bucurii ceresti/ daruri imi dezvaluie acest Acum? Ce insight-uri ma conduc la Contractul meu Spiritual? Practicand triunghiul smereniei-primirii de Sine-bucuriei ce observ? Cand ma impietresc si orgoliul meu creste?Ce atractori negativi nu ma ajuta sa ma bucur? Care sunt consecintele acestui triunghi limitativ in viata mea? Ce triunghiuri trezitoare ma pot sustine sa-mi indumnezeiesc, pasii? 

Intalnesc intelectuali cu multe diplome care sunt in arest de vointa, neputand depasi pragul casei abia avand ce sa manance sau fosti manageri care acum sunt consilieri si care avand foarte putini clienti se descurca foarte greu sau antreprenori care si-a pierdut business-urile si care in mijlocul crizei considera ca este sub demnitatea lor sa se angajeze.

Cand darul vostru unic radiaza, atingand cu stralucirea lui, sufletele….. nu aveti nevoie sa alergati dupa clienti. Ei vin atrasi de acest Propriu, de acest Altfel, de Cuvantul inmuiat in Dumnezeu, de Sentimentul care te uneste cu Cerul, de fapta plina de Roada. Aceasta unicitate ce vine din Unime ( adica din cerurile Sfintei Treimi) nu este legata de diplome, facultati, carti citite ci de Har.

Pentru a accesa aceasta unicitate incepeti prin a activa la nivel de gand-emotie-fapta, smerenia-primirea a ceea ce este asa cum este-bucuria de viata. Nu va comparati cu nimeni zeificand sau victimizandu-va. Acceptati ca unicitatea voastra se dezvolta pe un culoar propriu de unde puteti straluci nerespectand canoanele epocii. De altfel de multe ori in creatie cei care ating Cerurile si nu sunt fuduli pe Pamant au mai degraba o radianta placuta, calda suava…nimic tipator, vulcanic, evident.

Orgoliul, supararea, neacceptarea creeaza mirosuri tipatoare, puternice, care ii indeparteaza pe ceilalti chiar daca ele nu pot fi percepute de catre nasul exterior. Si aceste limite sau chipuri rastite chiar daca ne aduc mici succese sau bani mai multi sau o imagine buna in timp creeaza aresturi de vointa, aresturi financiare, aresturi profesionale.

Orgoliul, supararea, neacceptarea creeaza mirosuri tipatoare, puternice, care ii indeparteaza pe ceilalti chiar daca ele nu pot fi percepute de catre nasul exterior. Si aceste limite sau chipuri rastite chiar daca ne aduc mici succese sau bani mai multi sau o imagine buna in timp creeaza aresturi de vointa, aresturi financiare, aresturi profesionale. Si adunate aceste aresturi, duc la o pierdere a radiantei si a unicitatii, la activarea spiralei descendende la accidente, boli grave, plecari rapide.

Orgoliu sau  indepartarea de Sinele Divin contribuie la activarea unui convoi de triunghiuri limitative: orgoliu-raceala-judecata, orgoliu-suparare-razvratire, orgoliu-neacceptare-neincredere, orgoliu-neiubire-uratenie, orgoliu-nemultumire-critica, orgoliu-lacomie-atasamente, orgoliu-minciuna-inteligenta malefica, orgoliu-uitare de Sine-suparare pe Tot si Toate.

Nu hraniti personalitatea cu acest triunghi pentru ca mai devreme sau mai tarziu aripile interioare se vor frange.

Priviti cu blandete la aceste limite care va descriu stilul de lucru sau abordarea si eliberati prin constientizare, acceptare, integrare, acest triunghi rosu cu varful in jos. Daca aveti un duhovnic si/sau un consilier care va sustin in procesul evolutiv nu uitati sa  mentionati acest triunghi limitativ si faptele neplacute generate de el ….cu Asumare fara scuze sau acuze.

Pasiti cu smerenie, cunoastere de Sine, bucurie!