De obicei ma scol la 3 33, 4 44, 2 22 pentru a scrie conectiv. Cifra calauza din mandala mea numerologica este 3 astfel ca interpretarea este usor de facut….trinitati radiante ma cheama pentru a aduce in cupa scrisului, anumite intelegeri.

Fara a deveni atasati de o cifra sau alta urmariti totusi corespondenta dintre ele. Ce se repeta? cand va simtiti in flow? ce cifre va deschid portile?pe ce frecventa sunteti cand ele apar?

Unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau ca Oameni, la Centru apar talcurile pentru care va treziti in noapte si va rugati sa spunem la 3 33, in mijlocul zilei la o anumita ora plecati de la serviciu si descoperiti o carte care va anima, un anumit interviu incepe la o anumita ora, un atelier conectiv va cheama exact la 18 18.

Ora care se se activeaza in ochiul interior este legata de mandala voastra numerologica si ea este va aduce anumite raspunsuri la intrebarile pe care vi le-ati pus, la anumite cautari pe care le aveti, la valsul vostru interior.

Daca in cupa interioara nu a aparut nici un raspuns incercati sa activati un triunghi de lumina astfel…Sunt Una cu Iubirea, Sunt Una cu Pacea, Sunt Una cu Bucuria, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt cerand indrumare la Centru pentru o anumita ora care se repeta si talcuirea ei.