Sunt cei care vin cu daruri de curaj, bucurie, libertate, sunt cei care deschid drumurile, sunt indrumatorii nostri in multe teme legate de Marea Trecere, sunt sustinatori energetici si stalpi de lumina, sunt cei care ne dezleaga de promisiuni si legaturi facute acum si altadata in diferite fratii, secte, grupari, sunt aparatorii, eliberatorii, calauzele.

La inceput cand ii simteam in structuri, traiam un sentiment de Plin, de Acasa, de contopire in Unime, de iubire de Tot si Toate si dupa fiecare atelier conectiv aveam o bucurie paradisiaca care ma umplea de Sens si ma ajuta sa-mi fac temele legate de Tara, Planeta, Univers cu drag, avant, iubire. Apoi aceste reintalniri au fost sa spunem rotunjite de initieri, daruri, investituri deschizand multe porti de intelegere. Lucrand cu ei am observat cum tesatura lor dezvaluie la Centru, curajul, demnitatea, forta, energia pe care am avut-o candva insa poate s-a topit in comfort, uitare, ignoranta.

In toate chemarile mele si ale noastre, ei lucreaza pe granitele energetice ale tarii, asezand scuturile lor de lumina in asa fel incat un perete radiant parca vorbeste departarilor, un zid de lumina ne ocroteste sufletele.

In marea piramida sociala alaturi de lupul alb ei deschid drumurile catre varf, pregatind intoarcerea maestrului-liderului conectiv-inteleptului in bucuria regasirii, in imbratisarea lui Acasa, in contopirea cu Unu.

Ceea ce intotdeauna ma copleseste este goarna energetica insotita invariabil de bucurie, frumusete, regasire. Tropotind pe cai de lumina ei tes intre ele etapele umanitatii aducand in aceasta mare lucrare comuna un fir special care este o cheie foarte importanta in taina recunoasterii de Sine. Ei sunt regele Arthur, Merlin, arhanghelul Mihail, sfantul Gheorghe, contele Saint Germain, La Ra, cavaleri ai dreptatii, luminatori si deschizatori de porti care boltesc Marea Trecere.

Uneori ei vin in tacere, bland, innaripand doar clipa. Se aseaza aproape de mine, de noi si ne ajuta sa dezlegam nodurile vechi sau noi din triunghiurile vietii. Si o fac cu drag, blandete si caldura ca si cum niste frati mai mari ne-ar ajuta sa ne facem o tema. Alteori imi racoresc faptura cu apa divina si isi lasa din preaplinul lor in articolele de pe frecventaom, atingand doar versul divin, imbratisand doar Omul.

Imi place sa-i privesc in ochii sufletului cum descaleca si se aseaza la sfat, rasfoind provocarea, luminand departarea, stralucind.  Uneori se strang atat de multi incat cerul este plin de luminite care vin ca o ploaie de bucurie sa ne inunde sufletul, sa trezeasca Maretia acestor Vremuri.

De la ei am primit o mantie, o sfera de lumina alb purpurie, o sabie, o stea alb-albastra, un cristal, cateva scuturi de lumina, un bol imens ce nu cred ca are corespondent aici, o coroana formata din triunghiri care se intalnesc in mai multe sfere si multe acordaje care sunt deschideri de Sens, drumuri de lumina, bucurii intregitoare.

Observ ca darurile lor sunt diferite de la Om la Om in functie de misiunea pe care si-a ales-o fiecare. Ceea ce stiu cand ne reintalnim este ca am fost de multe ori impreuna in diferite teme aici si pe alte planete si ca Trecerile le sunt cunoscute.

Uneori pe dare de lumina incrusteaza un mesaj pe care il lasa daltuit in lucrarea noastra pana cand ajungem la ultima cheie cand el ni se poate dezvalui. Acum in cununa acestor timpuri simbolul lasat este format din doua aripi care se afla intr-un cerc de lumina.

Pentru cei care au primit chemarea lor si sufletul le zburda in bucuria regasirii, pentru initieri in Ordinul Cavalerilor Luminii ma gasiti pe www.frecventaom.ro sau la nr 0755 099 099.

Mergand cu ei alaturi sa rasfoiti istoria Sarmisegetuzei sau a altei cetati de rasunet pentru istoria noastra veti simti cum alte file va atrag atentia, alte unitati de cunoastere vi se desfac in structuri. De asemenea pentru cei care s-au imbracat cu roluri de sustinatori energetici, boltitori, deschizatori de porti, aparatori psi, modelatori ceva din insasi pasta acestui joc se va modifica considerabil pentru ca multe atribute divine din vremuri imemoriale se vor intoarce Acasa.

Cavalerii luminii aduc in cupa acestor zile Maretia unei epoci care a fost aici candva si s-a stins in stralucire si care se intoarce din nou in ochiul trezit ca un far luminand.

Pentru cei care se pregatesc deja de initiere va las in suflet cateva teme de reflectie:

Ce simboluri va anima din cartile cavaleresti?

Ce triunghiuri de lumina vi se deschid in ochii sufletului atunci cand va conectati la aceasta initiere?

Ce teme va cheama?

Ce simtiti cand va deschideti cupa sufletului?

Data initierii: 4 aprilie ora 16.