Joia trecuta un om frumos ne-a cerut ajutorul. Operatia era delicata iar diagnosticul putea fi cancer.

Am chemat toti ingerii si ghizii mei cu mult drag si in bucuria Cerurilor am vazut un con de lumina care isi varsa razele pe ste ceea care urma sa faca Trecerea de pe un cerc de intelegere pe altul pe spirala ei evolutiva deschizand mai multe Porti interioare asa cum poate nu o facuse pana atunci. Sala de operatie stralucea iar conul imbraca mai multe cercuri cu sfere de lumina care isi varsau darurile urmand o spirala interioara.

Operatia in sine era o intoarcere Acasa, o ravarsare de Sens, o innoire. Fiica imbratisa Centrul in triunghiul bucuriei, recunoasterii de Sine, intelepciunii.

Cat timp a durat operatia stand doar in tesatura energetica a lucrarii am simtit cum se rescrie Constractul sau Spiritual la nivel de suflet cu ingerii si ghizii alaturi. Nimic dureros insa infinit frumos.

Cerurile erau deschise si conlucrau cu Centrul ei la nasterea unui nou drum. Si participam la o Nunta in Unime cu alai de ingeri si multa bucurie pentru cea care se intorcea Acasa.

E greu de descris pentru cei care vad o operatie de tipul acesta ca pe o tragedie sau un sfarsit cum in registrele subtile lucrurile sunt complet diferite. Un om nou se naste si acest botez al luminii este plin de bucurie, drag, frumusete.

Operatiile sunt Treceri si voi puteti alege sa va rescrieti Contractele Voastre Spirituale in astfel de Porti.

Inaintea acestei intalniri cu Centrul vostru, strangeti in drag ceresc merite de Sine: initieri, ateliere conective, pelerinaje, trialoguri, posturi in asa fel incat sa aveti cu voi un card divin incarcat si multa bucurie in suflet.

Orice rescriere cu stiloul divin presupune cerneala meritelor de Sine.

Poate va este mai usor sa dati un plic dodolot unui medic alopat insa el nu va poate absolvi de triunghiul cauzelor bolii pe care voi le-ati creat Acum sau Altadata. Si ati auzit cu siguranta de multe cazuri in care cancerul s-a intors la un an, doi, trei dupa ce omul a trecut prin operatie, citostatice etc. Nu se schimba omul, nu pleaca nici boala oricat de multi bani ati da la medicii alopati. Radacina bolii trebuie cautata cu atentie si transformata in lumina in unitati de Sens.

Cerneti divinul din aceste provocari si nu va grabiti sa aruncati in stanga si in dreapta cu bani facand analize peste analize si mergand la n medici. Luati-va o portie de tacere si vorbiti cu Centrul sincer, onest fara lamentari.

Care este cauza care sta la baza acestei provocari? Ce unitati de invatare vin catre mine prin aceasta situatie?

Care este triunghiul limitativ care a nascut aceasta trecere? Ce refuz sa vad?

Care este darul acestei intalniri cu boala?etc

Dupa aceasta impletire la Centru incercati o limpezire in triunghiul iertarii, lucrand cu Mama-Tatal-Fiul, Fiica interioara.

Spaland interiorul, veti primi raspunsul rapid pe calea visului, coincidentelor, trialogului sau altfel in Gratie in asa fel incat sa simtiti ca este pentru voi aceea unitate de lumina.

In liniste si in conlucrare cu Divinul din voi se dezleaga triunghiul cauzelor in centrul lui aparand darul acestei provocari pentru voi.

Si oricat de multe s-ar scrie pe pamant despre o boala, ele nu sunt decat prieteni ascunsi care vin astfel deghizati pentru a ne lumina ochii interiori.

De multe ori in astfel de treceri mai ales cand omul este constient si isi doreste o innoire, apar haruri, deschideri de Sens, bucurii intregitoare, intelegeri care au ales sa vina catre noi pe aceasta cale.

Nu alegeti frica si operatia ci bucuria de va rescrie partitura vietii cu stiloul divin folosind cerneala meritelor de Sine.

Puteti plati greselile din Acum si de Altadata accesand taina recunoasterii de Sine, in trena ei fiind initierile, trialogurile, curatarile, atelierele conective, pelerinajele spirituale.