Pare ca totul se ingusteaza pentru a fi prinsi ca niste soricei intr-un colt, cu frica spunand da vaccinarii insa acest scenariu negru creat de guvernul ocult si civilizatiile controloare si executat de industria farmaceutica, anumiti medici alopati si mass media nu face decat sa ne invite in verticala divina, in taina dezvelirii, in adevar pentru a simti o altfel de libertate si o altfel de putere…a omului care a spart coaja de ou, care nu se lasa manipulat de aceasta mascarada sociala, care nu poate fi ingenunchiat, sclavagit, umilit …..pentru ca aceasta fiinta triunica cu 33 de coduri de lumina active, se cunoaste pe Sine, e radiant, puternic, viu intru Hristos.

In gradina Maicii, in aceasta tara sfanta, multe spirite cu varste astrale mari s-au intrupat salutand cu darurile lor, Cerul. E important sa ne reamintim Contractul Colectiv facut in care triunghiul roditor format din Om-Familia de Lumina-Ramania Divina, graieste.

Aceasta taram binecuvantat atins acum de focul malefic, este supus purificarii, curatarii, cernerii, pentru a-si dezveli la timpul potrivit, Frumusetea, Radianta, Maretia. Fara aceasta calire in acest foc al provocarilor, gradina Maicii nu isi poate dezveli frumusetile pentru ca florile ei sunt marile virtuti ce nu se formeaza la colt de strada vorbind despre credinta si nici la sala de sport si nici la cursuri.

Toate semintele de lumina pe care le-am pus Impreuna din 2000 si pana acum atinse de apa credintei, a rabdarii, a intelepciunii….vor rodi in acest timp daca stim sa spunem Nu aceste luceferizari ….fiecare in dreptul lui….acolo unde este. Cu siguranta vom irita demoneii…insa Lorzii Intunericului nu vor rezista prea mult in fata soarelui divin revelat de sufletele noastre …caci acolo unde se inchide Crucea, si chakra 4 ne graieste, Christul Masculin si Cristul Feminin ne dezvaluie Graalul, Cupa din Soarele Divin, Unimea.

Oameni frumosi, treziti-va!!!! Stiam cu totii de acesti 3 ani si un pic de cernere din viata dintre vieti. Si tot acolo ne-am pregatit pentru acest moment sa-l trecem cu bucuriile integrarii…cat mai multi. De ce sa cedam de dragul comfortului sau din frica sau din lipsa de discernamant?!!! Ascultand vocea sufletului…Maica ne va ajuta ca prin alegerea inaltatoare facuta…adica spunand Nu luceferizarii, sa simtim altfel de bucurii si o altfel de putere ce nu apartine acestei lumi dar care este data fiecarui Om, dupa credinta lui…pentru a trai in gradina Domnului in suflet chiar daca trupul lui este atins de anumite restrictii.

Ganditi-va la toti sfintii luptatori care s-au sacrificat pentru tara aceasta, jertfa lor cantand in noi!!!! Si noi suntem pe campul de lupta cu sabia-credinta, scuturi facute iubire si ochiul intelepciunii activat!! Chiar daca nu vedem inamicul ….el este si se strecoara in noi acolo …unde am deschis poarta pacatului, patimii, intunericului.

Reamintiti-va sa va imbracati cu treimi formate din sfinti cand plecati la serviciu sau intr-o calatorie. Chem aici si acum pe Sf Stefan-Mihai Viteazu si Constantin Brancoveanu sau pe Mihail-Sf Andrei si Maica. Activand Treimile Cuvantatoare, va veti scutura rapid de ceata care va este trimisa, omul cu O mare traindu-si maretia fara frica, zbucium atasamente.

Stefan cel Mare inainte de orice batalie( si noi acum suntem intr-un razboi)postea, se spovedea, se impartasea la Daniil Sihastru si apoi cu mana lui de voinici insotita de multi arhangheli si sfinti luptatori se intalnea cu turcii( de multe ori alegea ca batalia sa fie in ziua unui Sfant cu sabie cum ar fi Sf Procopie, 8 iulie sau Sf Dumitru, 26 oct) pentru ca dupa batalie sa dea slava lui Dumnezeu si apoi sa inalte un schit, o manastire sau o biserica, 48 de lacasuri sfinte care functioneaza si acum ca niste antene cosmice pentru cele 47 de batalii.

Daca am intelege talcul acestei povesti scurte am sti cum sa ne verticalizam, intarindu-ne scuturile cu post, spovedanie, impartasanie pentru a opri aceasta invazie a intunericului. Si da vom fi invingatori si gradina Maicii ne va zambi, cu brate de lumina imbratisand Totul!!!!

Va invit pe 8 dec sa tesem Impreuna un brau de daruri pentru Tara si pe 21 dec ora 17 00 sa primim cele 33 de coduri de lumina!

Unde se vor tine atelierele din 8 si 21 dec? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14

Ora? Pe 8 dec, ora 18 00 si 21 dec ora 17 00

Fie ca Intelepciunea, Clarul, Rabdarea sa va fie Calauze in Tot si Toate!!!!!