Atunci cand o baie de lumina, o initiere, un trialog ti-a atins sufletul, onoreaza darul cu multumire, gand bun, drag dar si cu bani daca te afli in cabinetul unui om a carui vocatie este aceasta.

Si nu trebuie sa o faci meschin gandindu-te la cat ai dat si nici cu rautate punandu-ti intrebarea cat castiga metaconsilierul. Cerurile ti-au raspuns in clarul sufletului la buchetul de intrebari cu care ai venit iar Pamantul a rodit prin mainile lui in viata ta.

Observ ca oamenii dau usor saci de bani medicii alopate fara sa descopere radacinele problemei si deci sa o trateze in totalitate insa le este greu  sa rasplateasca unitatile de Sens care ii trezesc si ii ajuta sa se vindece in taina recunoasterii de Sine, singuri.

Parca mai lesne isi cumpara Somnul decat Rodirea.

Alteori ei primesc bani pentru adanciri, rodiri, deschideri de Sens si ii folosesc pentru pantofi, rochite, machiaje dupa care pe muntele neimplinirii se intreaba inocent unde si pe cine au suparat de sufletul lor e plin de durere.

Onorati Templul, imbratisati Darul!!!

Unind Cerul si Pamantul in Sfant Numele tau, Harul iti devaluie Trecerile tale, Salturile, Deschiderile!!!!

Incercati pe cat posibil sa nu mai faceti lucrurile pe datorie dand putere datoriilor pe care le aveti de acum si de altadata ci cu generozitate dand forta Omului care Sunteti, Iubirii care Radiaza din Voi, Frumusetii!!!

Atunci cand cereti bani pentru a onora Cerul interior sa spunem pentru a afla care este cauza pentru care nu aveti copiii sau nu mai scrieti, sa nu mai aveti clar, Pamantul va va da cele necesare pentru ca doar recunoscandu-va radacinile puteti rodi in Tot si Toate!!!!

Orice dar glasuieste in centrul Crucii la intalnirea Cerului cu Pamantul si el straluceste atunci cand este onorat in triunghiurile trezitoare descrise de bucurie-spor-recunoastere de Sine sau frumusete-caldura-generozitate sau bucurie-intelepciune-drag sau in alte triunghiuri de lumina pe care sufletul nostru alege sa le cultive pentru ca intreaga gradina de luminite (care suntem) sa straluceasca.

Atunci cand esti aliniat la o chemare si tot interiorul tau radiaza spre a ajunge in Egipt sau a obtine un raspuns din trialogul cu un metaconsilier, vor aparea si banii pentru a onora Darul.

De ce? Pentru ca in taina recunoasterii de sine, Cerul si Pamantul isi dau mana, Sfintind Numele Tau.