Imi place uneori sa las pe cel de langa mine sa onoreze valsul recunoasterii, uitandu-la la florile sufletului si la el cu drag si iubire, lasand cumva aceasta poarta sa o deschida el. Intotdeauna cei generosi fac niste salturi minunate in vers divin, Cerurile animandu-le toata viata, rotunjindu-i cu multe talcuri, ceilalti fiind exact dupa atitudinea lor, fie fara belsug exterior pentru ca lipseste cel interior, fie prinsi in iluzia ca ei ofera, dar se fac ca pun in balanta cosmica, ceva, si pentru ca doar par …nimic nu se schimba in viata lor. Si dintre ei unii vor cunoastere fara sa ofere nimic la schimb, povestea lor fiind poate stiuta si de voi  ei vor doar sa primeasca, pretind si cred ca merita, sunt vesnic nedreptatiti si doar la suprafata cautatori, pescuind doar confirmari, niciodata rodind in cupa daruirii.

Intrati in taina sufletului si verificati ce atitudine aveti fata de bani si fata de unitatea de cunoastere primita. Ii oferiti cu bucurie?Lasati Centrul sa va calauzeasca? Patrundeti apoi in Cunoastere? Valsati cu ea?

Stiu ca multi dintre voi apreciati cunoasterea mijlocita care costa mult, considerand ca pretul inseamna si calitate.

Marea cunoastere nu se da pe bani multi si nici nu are un cost fix. Depinde ce cine o ia si in ce etapa se afla,  de cat este de pregatit pentru a rodi in bratele ei.

Nu exista mare cunoastere, fara acordaje, optimizari, initieri, deschideri de sens, trialoguri, asezari, ateliere si multe alte intalniri in lumina, fata in fata dar si pe cercuri de lumina.

Incercati sa nu cautati un model stiut, o scoala riguroasa care sa va hraneasca doar lobul stang si ego ul sau un pachet de manuale, sau multa vorbaraie, sau mult prestigiu.

Apropiati-va de poarta de lumina care va anima si lasati-va condus in teritoriile recunoasterii, onorand fiecare pas.

Versul schimbarii nu urmeaza caile batatorite ci codurile voastre interioare.

In triunghiul descris de discernamant, iubire, deschidere veti gasi omul frumos, cuvantatorul, ghidul, sustinatorul, deschizatorul de porti.

Si onorati acest vals cu bucurie pentru ca fiecare pas sa devina salt si apoi insasi muntele interior sa cuvante….