L-am intalnit pe Ioan al Domnului din AbaDiaNia, Brazilia in flow dar si dupa ce a dat mana cu mii de vizitatori, a impartasit cu ei din tortul ceresc, a facut fotografii.

In parcare eram in masina si il priveam pe el Omul fara zboruri, chipul avand blandete insa lipsindu-i dupa o zi cred si foarte obositoare, luminile acelea minunate care atingeau in fiecare Izvorul Ceresc dandu-I Drumul, umplandu-l cu Sens. Era Fiinta la aterizare si il cuprindeam in vers lumesc cu Totul, intelegandu-l……

Ce frumoasa este si aceasta tandra si frumoasa aplecare catre viata normala ….in care uneori simti nevoia sa faci lucruri obisnuite, sa speli lucruri, sa gatesti sau sa te uiti la un film, sa fii simplu si firesc pastrand in structuri tandretea zborurilor.

Am vazut in cartea dedicata lui Ioan al lui Dumnezeu cateva fotografii cu el reparand haine, croind sau calcand si am gasit ca e minunat sa impletesti delicatetile pamantului cu delicatetile ceresti. Ce cofetarie minunata!

Zambesc pentru ca asa se intampla cu toti zburatorii, stiuti sau nestiuti. Nu va asteptati ca aripile lor sa se desfaca tot timpul si ei sa radieze continuuu.

Suntem toti niste cruci ceresti si miscarea noastra este de la varful muntelui la vale si iar inapoi inchizand drumul pe Varful Omul cu O mare.

Exista cativa sfinti minunati care foloseau pentru coborare trabucul sau cafeaua sau chiar o friptura si o faceau cu multa bucurie pentru a onora dar si a patrunde in registrul fiecarui cautator de Sens. Isi doreau sa ne inteleaga viata nu doar sa ne povesteasca din cartile ceresti. Veneau catre noi ca eram in prapastie sau doar la poale si intrand pe cercul nostru de expresie ne luau la inceput pe aripile lor apoi ne dezveleau aripile noastre, sustinandu-ne zborul.

Insa ceea ce vreau sa va dezvalui dincolo de toate flow-urile, zborurile, calatoriile astrale, dedublarile si alte daruri ceresti este Omul care vi se poate arata in chip divin 3 minute si apoi in chip lumesc o zi intreaga insa aceste dezveliri isi dau mana, aratand ca se poate ca dupa ce ai scris conectiv toata noaptea sau ai vindecat multi oameni o zi intreaga sa afirmi doar Omul simplu si frumos fara cununa Cerurilor.

Nu va grabiti sa ii judecati pe oameni la aterizare …..ei pot fi atat de radianti in flow si totusi atat de neimpresionanti in pantofii lumesti.

Pastrati puntea divina creeata intre Centrul vostru si Centrul lor si veti simti in timpul visului, somnului, meditatiei cum lucratorii ceresti pe care i-ati primit in timpul interventiei spirituale sau al acordajului aduc in triunghiul descris de Voi-Ioan al lui Dumnezeu sau un alt traitor de Sens-Sursa, chemari inaltatoare care va aseaza pe Cale, carti, meditatii colective, calatorii care va pot apropia mai mult de miez, ajutandu-va sa straluciti.

Cand atingeti cu eticheta negativa un om frumos care v-a animat zborul e posibil ca puntile de lumina dintre voi si el sau alti traitori prin care tema voastra putea fi revelata implicit darul si varful muntelui, sa fie taiate, inaltimile nemaifiind vizibile.

In jocul divin, chipul lumesc este la fel de frumos ca si versul ceresc. Din aproape in aproape ele vor fuziona complet, in ultima contopire fiind prezent doar Zborul.