Iubesc sa fiu in fiecare an de ziua mea in porti de lumina, dand sau primind initieri, in hora cu luminite ce descrie un atelier conectiv, in palmele regasirii.
Asa simt sa onorez, sa imbratisez, sa ma unesc cu Centrul.
(Pe firele de lumina calatorind in locul numit Inelul Destinului, veti intalni ghizii vostri, triunghiurile de lumina si multe ecrane care va vor sustine Reamintirea. )

……….
Pregatindu-ma sa aterizez pe Geea imi amintesc ultimele pregatiri.
Ghidul Aram era langa mine la fel cei 12 veghetori.
Mi-au aratat trei ecreane pe care se desfacusera mii de raze…. apoi am vazut o Geea trista rapusa de valurile timpurilor apoi Geea zambind apoi cercuri de luminatori in jurul Geei sustinand Tresarirea, Viul ei, Saltul.

Veghetorii imi aratara drumurile, rascrucile si toate momentele de cumpana. Vom fi cu tine, cu Voi. Veti cobora la ora 3 sau multiplii de 3. Va veti regasi in toate triunghiurile de lumina ale Planetei. Recunoasterea va veni din chiar jocul cosmic. Urmareste Chemarea, onoreaza Triunghiul, Iubeste. Cand totul crezi ca va apune …iti vom arata Rasaritul.
Apoi am vazut un ocean de lumina roz-mov…Din ocean cateva surori au luat in niste cristale mici, picaturi, le-au urcat pe raza apoi le-au coborat pe gatul meu desenandu-mi parca Calea. Pe corpul fizic vor fi ca alunite altfel spus sunt scanteiute divine si darurile care te vor insoti pe Drum. Urmareste-le cu Ochiul Divin.
Apoi Rain,unul din Ghizii Ramaniei a spus….Este doar o continuare. E a 77 ta intrupare aici. Vei cobora cu numarul de cod 333. Atinge 3 ul la Centru deschide Departarea cu 3.
7 le iti va da Puterea, 3 ul va fi Energia iar 11 te va conduce in Templul Unimii.
Apoi MiRaNa m-a intampinat si mi-a dat puterile Cavalerilor. La timpul potrivit. Sunt 7 planete care va apara. Adu pacea. Cavalerii vor veni ori de cate ori ii vei chema. Va sunt alaturi.

Apoi trei preotese-fiice mi-au adus un smoc de fan cosmic niste fire fine si imi spusera…. Din ele se faci tesaturi. Pe unde te vei duce sa cosi, sa tesi, sa limpezesti tesaturi in Om, in Loc in Iubire. Sa nu renunti. Vom fi langa tine.
Apoi maestrii timpului mi-au lasat trei daruri. Le poti folosi doar in lucrari de lumina. E Nava ta pe care ai construit-o alaturi de noi pentru a pasi dincolo de timpul acestei planete, e Leaganul cosmic, e Triunghiul ascensional.
Apoi a venit Ra si mi-a lasat 7 raze ca un buchet in suflet. Sa le duci peste Tot, Patrunzand.
Apoi a venit Mama in mireasma si mi-a lasat bucuriile ei. Vor fi trei daruri care se vor inmulti in Tot si Toate. Rodeste cu ele. Atinge oceanul cu Intelesuri.
Apoi a venit El, Invatatorul. In ochi sa ma privesti. Vei renaste din pamantul suferintei, vei trezi Pasul, Omul, Chemarea.
Conexiunea e completa. Pregateste Coborarea.
Am mai vazut pentru o clipa toata familia ca un rau de luminite pregatite sa inunde zborul acesta si apoi culoarul pregatit ….in capatul lui Familia mea Lumeasca.

Chiar inainte de coborare…ghidul Aran mi-a spus. Familia e cu Tine. Si Noi Toti Alaturi.