Paseam atingand fiecare frunza, clipocirile apei, tandretea zilei, cu multa blandete parca sa nu stric un rost mai inalt, o poveste ce incepuse sa fie scrisa cu mult timp in urma, o curgere ce se activase in cupa interioara.

Drumul era mangaiat de clopoteii copiilor, buchete de soare si multa bucurie care parca umplea copacii interiori cu versuri divine.

Deodata am simtit ca intru intr-un taram al frumusetilor cu fantani pline de lumina, podete formate din energie mov, aurie, alb-argintie, roti cantatoare oprindu-va in fata unei flori imense cu 9 petale.

In valsul pe care il faceam fara sa ating pamantul o deschidere de Sens imi inundase interiorul. Cu cateva zile inainte calatorisem intr-un loc bleo-argintat unde corpul meu stelar primise fragmente din diferite sfere, un proces de reintregire care parca imi deschisese prin bratele triunghiurilor, frumoase departari. Apoi intrasem intr-o alta camera unde cristale de diferite culori continand parca imbratisarea planetelor se asezasera pe toti centrii energetici ca niste saruturi cosmice dezvelindu-mi corpul de cristal urmand ca in a treia camera intr-un fel minunat sa-mi vad corpul floare, radiind de culoare, zbor si cant.

Acum se asezau toate aceste revarsari de Ceruri, in plinul acestei intalniri cu un taram minunat situat in cerul 9,3, un varf de sens, o hora a bucuriei, o ploaie de lumina.

Privind petalele florii am simtit culoarea atingandu-mi propria desfacere, o noua inflorire in acest vers divin.

Apoi multe suflete atinse de acest taram au intrat intr-un dans al florilor, petalele lor atingand rasarituri interioare, adanciri, regasiri.

Dansul activa 9 cercuri, fiecare petala a florii centrale descarcand o mireasma, un dar, o bucurie.

La final in chiar centrul spiralei activate, ochiul divin ne privea, tandretea albastrului imbratisand Totul.