Paseam pe o carare de lumina urmand o cruce frumoasa care imi deschidea drumurile catre ceea ce avea sa fie Gradina Viului Divin. Am pasit in ea, simtind calauzirea cereasca ca expresie a Tatalui si roua diminetii ca graime a Mamei, eu copilul……urmand doar pasii catre Dezvelire. Intrand am observat …..ca sunt mai multe cercuri de lumina si in centru o Cruce Radianta din care tasnea un Soare al bucuriei al carui raze parea ca atinge Totul.

Am intrebat-o pe AzaRa, de ce noi pamantenii simtim atat de putina bucurie? Pentru ca v-ati indentificat cu lumescul lasand ochii in jos, parasindu-va Rostul. Doar unind Cerurile cu Pamantul, in Centru, veti putea sa simtiti bucuria divina, soarele care straluceste in voi, Unimea. In regasire incepe Bucuria, din cununia Cerurilor cu Pamantul. Si in vesnicie parca…am simtit o dilatare, o imensitate radianta care se activa in mine.

Si cercurile acestea? Sunt calauzirile voastre catre miez. Acele hore ale Unimii despre care tu vorbesti. Din miez de la Spiritul Divin explorati materia, sufletul animand Totul.

Am vazut Crucea pulsand de 14 ori fiecare chip dezvelind un timp al treziei. Sunt trepte de evolutie spuse Azara. Si le urmati prin multe inTrupari pana cand va uniti cu Constiinta triunica, Familia Divina.

De ce nu ni se spune explicit ca revenim si revenim pana cand ne-am incheiat si ultima lectia, cu talantii/ darurile inmultite atingand Varful?

Pentru ca ati amana invatarea divina, ati evita intoarcerea la Centru. Daca ati sti ca puteti repeta un pasaj existential, ati lasa gingasiile ceresti sa astepte jucandu-va mai mult cu molozul vietii. Insa goarna divina stie de ce v-a fost data uitarea …..si atunci cand Cereti vi se da Visul sau Raspunsul pentru a rescrie Cauza unei Boli sau unei Nenoriciri.

Ce semnifica Crucea …Azara? Este rasaritul divin, fiecare zi o inviere pe crucea-misiune pe care o aveti de trait. Adica? Verticala ei va uneste cu Cerurile prin tot ceea Sunteti( integrari, fapte inaltatoare, rugaciuni, meditatii, contemplatii pe scurt aurul celest precum si bijuteriile divine pe care le daltuiti unindu-va cu Cerul) iar pe orizontala…sunt pasii lumesti pe care e de dorit sa-i faceti Asumat pentru a daltui un Om Triunic, Centrat, Asezat. Doar la centru unde se intalneste orizontala cu verticala …primiti Dezvelire, Bucurie, Unime. De acolo din scanteia divina pornesc cercurile initiatice care descriu Sfera care Sunteti. Ca verticala decriptati Cerul ca orizontala intelegeti Pamantul Insa doar Impreuna, Sunteti.

Azara de ce aceasta Cruce este si Cupa dar are si Aripi?

Azara Zambi si ma conduse pe ultimul cerc ….de unde puteam vedea ca la a 14 a respiratie, Viul Divin dezveli Graalul si apoi Cupa primi aripi de lumina.

Fara trezie …veti simti ca sunteti coplesit de evenimente, ca aveti o cruce grea, ca e prea mult. Cu intelepciune si iubire, unindu-va cu Adevarul, Crucea-Cupa va va ajuta sa primiti Rosturile, Talcurile, Intelegerile fiecarei Experiente. Si doar asa veti deschide Portile Imparatiei, inmultind aurul celest extras din fiecare durere.

Am simtit sa ma unesc cu Crucea…….in centrul ei simtind Ochii lui. Si in aceste 14 inSpiratii, pe Drumul Interior, un rasarit divin imi umplea colturile cu o tandra, infinita Maretie.

Ochii tai m-au daltuit,

Buzele tale au grait,

Mainile tale au tamaduit.

Cruce, Bucurie, Totul-Una!!!!