Paseam pe un drum de lumina urmand Raza Alba-Argintie care ma invaluia cu blandetea ei deschizand toate petalele sufletului. Tanjeam sa curg pe pianul cosmic urmand firul divin fara sa stiu unde va duce. Aceasta stare de predare in Unime mataseste atat de frumos….interiorul. In Cupa Inimii se dezveleau aceaste versuri:

Ochii tai m-au primit

Iubire, Bucurie, Recunostiinta

Ochii tai m-au daltuit

Caldura, Frumusete, Rabdare

Ochii tai m-au inaltat

Bunatate, Frumusete, Unime!!!

In Ochiul Trezit

Dumnezeu a grait

Dezvelind Omul!!!!

….

Si paseam primindu-i ochii in Suflet cu o dragoste infinita…..Atat de frumos sa-i simti largimile, caldura, radianta!!! Doamne tu?

Si usor poarta s-a deschis si o treime frumoasa s-a dezvelit intr-un templu albastru-argintiu in centrul caruia se afla un Consiliu asezat pe o jumatate de cerc…avand in fata multe suflete ca niste buchete legate, zagazuite, oprite.

AraN unde suntem? In sala Consiliilor, dimensiunea a saptea, Casa de Foc.

De ce sunt legate aceste suflete? Este contractul lor comun/ colectiv prin care au ales sa faca rau acestei planete si umanitatii. Sunt multe si chemate in aceste vremuri la aceasta judecata cereasca.

De ce acum? Pentru ca primul triunghi s-a inchis( 2020-2022). Urmeaza si altele pana in 2033. 12 plus 1 petale, ani de cernere, judecati, reasezare. Se pregatesc noile timpuri fara pacte intunecate, razboaie, crize, plandemii.

M-am apropriat usor si am putut sa vad ca erau 6 buchete de diferite culori, intunecate toate, avand fiecare sub el cate o spirala descendenta care ducea pana in umbralurlle cele mai sordide. Pareau ca aceste 6 grupuri de suflete executasera cel mai urat si negru plan. Asa e….imi citi AraN gandurile. In spatele lor sunt civilizatiile controloare si in fata lor au fost corporatiile. Si ei? Sunt fratiile intunecate condusi de Lorzii Intunericului.

Ce inseamna pentru noi aceasta Judecata Colectiva?

O eliberare de stransori, o despletire de forte ceresti, o trezie colectiva. Veti simti marele capac care se ridica si Adevarul cum se dezvaluie din spatele a Tot si Toate. Fortele Luminii nu mai pot fi oprite, zagazuite, gatuite.

Raza alb-argintie m-a invitat intr-o sala frumoasa roz-mov-alba…unde intr-un cerc de flori am vazut un triunghi alb. Am pasit in el simtind un buchet de raze cum se activeaza in mine. Pe una din ele…am vazut RaMaNia cu chip celest inconjurata de flacari nu foarte prietenoase insa interiorul ei era matasit de o energie alb-argintie bleo care dezvelea o populatie de ramani binevoitori, calzi, frumosi, cu suflete radiante. Purtau haine de in si aveau chip christic. Se deplasau cu forta gandului si aveau un zambet cald, bland, primitor. Totul arata altfel scaldat intr-o lumina care intretinea viata: temple-scoala, locuri de joaca, oameni radianti, Bucurestiul asezat pe 9 cercuri, bucurie radianta, simplitate-mareata, limpezime. Aici in acest Salem, cei ramasi erau linistiti, bucurosi, Acasa. M-am apropriat de un Templu….si intrand am vazut Graalul. Un copil…mi-a iesit in intampinare. Aici e patria Graalului, tarul Pacii, templul Bucuriei. Bine ai venit!!!!

Exista acest Bucuresti si aceasta tara noua?

A fost daltuita de noi toti, familii de lumina, civilizatii de lumina si de oameni radianti Din-Tot-Cu-Dumnezeu-Una!!! Si cand vom trai aici?

Omul limpede, frumos, radiant calatoreste aici in timpul noptii amintindu-si ….de marea lui misiune…sa aduca pe pamantul innoit, Noul Cer. La intersectia lor acest Salem se dezvaluie. Altfel spus?

Omul centrat stie…..Noul Bucuresti si Noua Ramanie exista in toate sufletele curate.

O hora de suflete s-a activat apoi o spirata unind Cerul de Pamant. Ramanii invocau, cantau, atingand departarile cu acorduri ceresti. Muzica sferelor daltuia in toate sufletele …starea de unime, o stare bucurie unionala, o regasire fuzionala. Ochii lui…ochii Mantuitorului ii simteam in privirile tuturor ramanilor. Sunt in voi cu voi…in Impreuna-Una. Nu ma cautati in trup….ci in sufletele voastre. Deschideti-va petalele pentru ca aceasta Hora a Unimii sa se dezvaluie in Voi.

AraN…..ce pot face pentru patria Graalului? Sa daltuiesti cuvantul intelept, gandul curat, fapta de lumina!!!Primiti zorii lumii noi…in cupe curate!!! Doar asa veti simti Imparatia!!!

Raza alb-argintie…..ca o spirala de lumina m-a luat si m-a dus in templul Copiilor Luminii. Aici erau 12 raze si pe fiecare raza cate o familie de lumina!!!Sunt copiii din viitor….isi pregatesc Sosirea!!! Am pasit in centru si am simti o prezenta radianta….Sunt AzRa. Noi modelam cu lumina noile timpuri. M-a luat…..de mana si m-a dus in fata unui ecran. Deasupra tarii noastre 7 cercuri de copiii se pregateau sa coboare. Si fiecare avea 3 sau 7 sau 9 sau 12 daruri ca niste geometrii frumoase care inconjurau sfera de lumina in care se afla sufletul. Braul de daruri sustine Prefacerea, Noua Radianta, Noua Lume. Asa se face Trecerea. O spirala de invocatii imbraca tara noastra, cercurile coborand din ce in ce mai mult atingand multe mame. AzRa spuse…..unii coboara nascand Noul Pamant, altii parasesc planul…….mergand cu raza lor la Marea Pregatire. Si vor fi multi care vor pleca pana in 2033 limpezind drumul celor ce au ales sa vina acum deschizand portile unei Noi Lumi. Mai multe stoluri de suflete se ridicara fiecare pe cate o raza ……sustinand ca spirala de suflete noi sa coboare. Si toti stiau ca valurile de lumina coboara prin Noii Copiii si sufletele limpezi, in adevar, necontaminate, nelegate, fara pacte intunecate. Si cei care se indepartau permiteau Spiralei sa lucreze pe Noul Salem, sa daltuiasca in trupul locului, coduri ceresti, puteri de lumina ce se vor dezarhiva la timpul potrivit.

O bucurie fara margini unea Cerul cu Pamantul in acest dans celest in care unii plecau in pace, cu demnitate si intelegere si alte suflete veneau dezvelind Noul Timp.

Ochii Mantuitorului……priveau din Tot dezvelind Noua Lume.

Ochii tai m-au primit,

Iubire, Bucurie, Pace

Ochii tai m-au daltuit,

Frumusete, Blandete, Unime

Ochii tai….

M-am intors simtind Imensitatea de dincolo de Forme, Zorii Noii Vieti de dincolo de Vuietul Zilei, Treimea din Tot si Toate.