Mai este o luna de trecere, un spatiu de incheietura, o punte care ne sustine in eliberarea de vechi. Arhanghelul Rafael este pastorul primaverii, Uriel al verii, Mihail al toamnei, Gabriel al iernii si fiecare luminator se ocupa de un triunghi al lunilor in centrul caruia se poate activa spirala inaltarii.

Multi oameni nu dau glas anotimpurilor interioare insa ele sunt vii si in felul lor ne cheama sa ne facem temele pentru a ne bucura de innoire primavara, de coacere vara, de rodire toamna precum si de inteleptire, iarna. Ce ne spune primavara in cupa interioara? Sa ne facem curatenie, sa ne eliberam de sabotorii interiori, sa limpezim pasirea. Cum am putea traduce aceste lucruri in viata de zi cu zi? Sa identificam credintele noastre limitative si sa le transformam in credinte potentoare-trezitoare, sa ne purificam gandurile, sa urcam emotiile pitice la Ceruri transformandu-le in sentimente inaltatoare, sa ne limpezim in triunghiul cu varful in jos dorintele ramanand doar cu chemarile, dorurile, lucrarile ceresti( din triunghiul cu varful in sus) cele care ne si ridica, sa invatam sa facem alegeri inaltatoare pentru a genera salturi in interiorul nostru dar si in viata de zi cu zi, sa cultivam fapta frumoasa pentru a culege in toamna roade interioare si exterioare.

Temele de viata au praguri existentiale astfel ca ragazurile de timp nerespectate ridica la suprafata in maiul interior, multe stari de spirit care traduc o viteza de indumnezeire mica sau un avant ceresc radiant.

Incercati sa va uitati la ce tipa in interiorul vostru?!… De unde va vine anxietatea sau agresivitatea sau supararea? Ce triunghiuri limitative s-au activat? Ce va spun ele? Emotia vine de la e-movere( energia care se misca) in interiorul nostru dezvelind tema de viata sau temele pe care le avem de facut. Nu va lasati stapaniti de emotii ci observati-le activand spirala intrebarilor, spirala temelor, spirala darurilor( gasiti mai multe pe www.frecventaom.ro)despre ele. Ce va dezvaluie o anumita emotie? Care sunt temele care va asteapta? Ce daruri se activeaza in spatele provocarilor? Ce lectii de viata se contureaza in banca invizibila? Cum pot christiciza valsul cu viata?

Luna mai este o luna de trecere, o luna o innoirii si a florilor interioare care au toate culorile chakrelor noastre dupa cum noi ne facem temele acolo unde s-au activat provocarile. Daca ramanem invechiti, zabreliti, atasati, liliacul interior nu se desface la fel narcisele sau bujorii. De ce? Florile interioare corespondeaza cu florile exterioare iar centrii nostri energetici arata ca niste flori cu petalele inchise sau deschise, radiante.

Si daca observati cu atentie…maiul exterior este o luna a primaverii care inchide triunghiul( dupa martie si aprilie) venind cu cele mai multe flori, radiante, straluciri pregatind coacerea unui dar sau a mai multor daruri.

E important sa onorati fiecare luna pentru a nu ramane priponiti intr-o primavara nelimpezita sau intr-o iarna neinteleptita.

Primavara de multe ori simtim nevoia sa ne indragostim si fara verticala cereasca, sarim gardul cu ochiul sau cu fapta la vecina, ne agatam de vreo colega, ne parasim sotia, ne pierdem mintile in bratele unei amante cautand o falsa primavara. E de dorit sa nu ne indragostim pe orizontala vietii cautand o schimbare exterioara in cuplu care nu va face decat sa activeze o bucla emotionala si apoi o spirala descendenta ci ar fi minunat sa ne indragostim de viata insasi, de frumusetile ei, de florile care apar in relatia cu copiii, sotul, prietenii nostri, de bucuriile care tasnesc tin Tot si Toate. Aceasta este marea indragosteala care ne christiceaza, ne leaga de Ceruri, ne bucura sufletul fara a ne pierde in miasmele vinovatiei, minciunilor, lipsei de integritate, altitudine, intelepciune.

De obicei spiritele tinere cu o viteza de indumnezeire mica se avanta prin alte gradini chiar si cand sunt intr-o relatie sau casatoriti cautand primavara simturilor sau mireasma unei noi pasiuni uitand ca florile ceresti se activeaza doar in gradina virtutilor insa nu va cobora niciodata o primavara mare si mai ales o iubire inaltatoare pe un pamant atins de minciuni, prefacatorii, dorinte pitice.

Si daca v-a cuprins primavara sexuala si v-ati pierdut reperele, limpeziti-va in mai printre flori cautand darurile provocarii, intelepciunea din spatele senzatiilor, varful de munte ascuns dupa falsa zburataceala. Nu dati glas spiralei descendente a amantlacului sau a falsitatii ci urcati-va cu primavara divina in Cerurile interioare.

Pentru barbatii care se indragostesc primavara de alticineva decat sotia sau partenera de vals (luati pe sus de triunghiul cu varful in jos care da in clocot de dorinte)….incercati sa directionati energia catre mama divina, catre pasiunea pe care o aveti, catre cel mai inalt scop care este indumnezeirea, catre visul vostru, catre Ceruri catre casatoria divina.

Primavara scoate la suprafata multe din nelucratele noastre, dezvelindu-ne ipocrizia, falsitatea, lipsa de integritate, atasamentele, dorintele, uscaciunile s.a Priviti-le cu blandete, compasiune, recunostiinta curatand gradina interioara de aceste buruieni pentru a permite primvarerii divine sa straluceasca.