Mergand prin padure, lasand sufletul sa zburde printre flori si leurda descoperi o largime in tine, o rotunjime, o caldura care iti atinge toate colturile imblanzindu-le. Intri patrat si iesi o sfera de lumina plina de bucurie, frumusete, pace!!!! Padurea nu este doar un vindecator real atentic caruia ii lasi supararile, frustrarile, nelinistile si te intorci acasa ….ci si un Maestru care iti mangaie intrebarile oferindu-ti un buchet de raspunsuri.

Pentru ca stau foarte aproape de padure, dusurile de verde sunt in fiecare zi……spiralele de flori dezvelindu-mi chipul divinului feminin.

Strabatand padurea cu recunostiinta, caldura si bucurie observ cum fiecare copac cuvanta, florile graiesc, culorile se contopesc cu Cerurile. E foarte usor sa simti reteaua christica sa te opresti sa impletesti daruri pentru oras, tara planeta…onorand Omul din tine, insasi viata!!!!

E important sa trecem de la forme, la continuturi si apoi sa sorbim esente. Si oprindu-va intr-o poienita intrebati-va….. Cum pot onora planeta? Ce lucrari ma cheama?

Si asezati in fata altarului……..buchetul vostru de recunostiinta sau chemati Braul Maicii de jur imprejurul tarii noastre, puneti in mijloc Sf Graal, deasupra Cununa Divinului feminin plina de flori si imbracati totul in Coloana iubirii christice.

Fie ca pacea, iubirea, blandetea sa va deschida Portile si Glasul Domnului sa va fie Calauza!!!!