Daca va legati foarte mult de o dorinta ex sa am un barbat, sa am o masina, sa am o pozitie intr-o companie nu faceti decat sa sufocati Minunea care Sunteti. E ca si cum ati pune catuse unei flori, ati obliga-o sa respire cu niste greutati, ati forta-o sa nu priveasca Soarele decat dintr-un unghi.

Dorurile si chemarile vin din Contractul vostru Spiritual, dorintele sunt doar ale Ego-ului, emanatii pitice pe care daca le hraniti cu suparari, revolte, deznadejdi si mai ales atasamente veti simti int-o zi ca obsesia a pus stapanire pe voi, va mananca, sunteti Una cu Ea.

E foarte important sa va dezlegati de orice dorinta pentru a putea radia din Bucuria care Sunteti.

Puneti in gradinile luminii, triunghiurile schimbarii, ceeea ce va cheama sau transformati dorinta in proiect de suflet. Tot ceea ce este legat de a demonstra, a bifa, a castiga pentru aparente, a avea, a aduna sunt dorinte, tot ceea ce va cheama si este pentru a fi vine din Contractul vostru Spiritual.

Nu lasati pitonul-obsesie sa puna stapanire pe Lumina care Sunteti. Acoperind harurile, potentele voastre, minunea care sunteti, cu o dorinta, veti simti ca ceva va sufoca , va mananca, va rontaie incet si sigur.

Hraniti Izvorul care Sunteti in Bucuria de a fi Impreuna-Unul!