Cei care vor sa conduca cu orice pret au fost invinsi in a se conduce pe ei insisi.

Noul model de intelegere care ne este transmis de matrice nu are nevoie de conducatori ci de treziti, de oameni sporiti, de lucratori in lumina care aseaza cu iubire, caldura, bunavointa, deschidere, incredere….pe tabla comuna, -aspectele in care cineva sau mai multi s-au impotmolit si care privite corect pot deventi unghiuri potentatoare si trezitoare pentru toti. Ei sunt persoane de legatura, ghizi, rezonatori, diagnosticieni intuitivi, fini observatori, contructori s.a dar mai ales oameni adica fiinte corect centrate care sunt constiente de drumul si destinatia lor. Ei nu ii conduc pe ceilalti ci doar ii fac constienti de misiunea pe care o au si ii ajuta sa se autoconduca. In felul acesta apar marile grupuri de rezonanta in care fiecare genereaza ceea ce este necesar pentru el si ceilalti fara a fi nevoie de delegare. Exista o intelegere tacita sau verbala care ii ajuta pe toti sa coopereze fara ca unul din ei sa-i conduca pe ceilalti. Acest model in care fiecare este atent la felul in care se autoconduce si la nevoile celorlalti permite trecerea simpla usoara de la echipe conduse la grupuri conectate in care fiecare se autoconduce.
Oamenii trebuie sa scape de obsesia liderului sau a managerului. Orice titlu care te imbie la o fuga de tine pentru a-ti acoperi prin ceilalti, gaurile umane si existentiale te tine agatat intr-o anumita etapa de evolutie. Modelul impus de matrice in acest moment presupune ca fiecare om sa se autoconduca si sa contribuie individual dar si impreuna la MAREA TRANSLATIE. Aceasta contributie inseamna conectare, constientizare si transformare. Nu trebuie sa facem parte dintr-un sistem ca sa aflam cine suntem. Daca insa suntem prinsi in el e bine sa ne eliberam pe noi insine fara a-i jena pe ceilalti, de nevoia de a conduce sau de a fi condusi si sa incepem procesul de autoconducere. Vom fi ghidati in acest proces odata ce am exprimat aceasta intentie de coincidente, intamplari bincuvantate, oameni, situatii, semne.
Marile sisteme organizationale care sunt asezate pe valori stramte care alieneaza omul ca: promiscuitatea, pupincurismul, banul vazut ca rege, overtime-ul, barfa s.a.ce nu corespund etapei in care a intrat deja umanitatea, se vor disolva. Vor ramane doar grupurile de rezonanta constiente de misiunea lor care vor translata IMPREUNA.
Camelia Radu