Privind omul ca o geometrie, vedem crucea( care uneste Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau), pentagrama, tetraedrul stelar, sfera, soarele. Si e atat de simplu de observat ca fara aliniere( precum in Cer asa si pe Pamant) la Voia Divina, traind rupt, chipul divin nu se activeaza. Care este primul pas pentru a ne verticaliza adica pentru a aduce Voia Domnului aici pe Pamant, a ne alinia la Cuvantul Divin salutand Crucea care Suntem? Sa ascultam Centrul, Miezul, Esenta noastra, sa ne deschidem Cupa interioara pentru a primi ambrozia divina. Ce inseamna sa primim Cerul sau sa ascultam conectiv? Sa facem din triunghiul cu varful in jos din personalitate, insasi peretetii Graalului. Sa ne predam, sa fim in Faca Se Voia Ta, sa acceptam ce este asa cum este.

E greu cand multe subpersonalitati preiau microfonul si in fiecare zi: Vataful Curtii, Dna Nelinistita, Fifi Incordatul, Cautatorul de laude, Invadatorul, Distantul impietrit, Perfectionistul etc. Caci toate aceste aspecte din noi isi tipa importanta in triunghiul cu varful in jos generand alegeri pitice si realitati duale care ne risipesc energia pe orizontala crucii. Activati observatorul sau inteleptul sau martorul. Ce parti din mine vor sa controleze? Ma ajuta in evolutie Fifi Controlorul? Cum pot onora Omul cu O mare din mine? Care este darul acestei subpersonalitati? Pe masura ce puneti lumina pe Controlor….aceasta instanta inferioara va parasi scena. O puteti face si prin rugaciuni sau contemplatii sau invocatii, legand o tehnica divinatorie de inteleptul din voi. Caci fara sa ne legam de Ceruri, Inteleptul cel care impaca Triunghiul cu Varful in Jos de Triunghiul cu Varful in Sus, nu se dezvaluie. Atunci cand va observati controland sau cautand laude…invatati sa va autoironizati, trimitand in felul acesta la plimbare un aspect din noi care vrea sa controleze scena vietii din umbra. Cand apar acesti pirati si preiau controloul barcii noastre pe apele vietii? Cand nu suntem prezenti, conectati, in Acum.

Cine sunt aceste voci? Aspecte ale Sinelui Inferior, fatete neslefuite, chipuri cazute. De ce se intorc? Pentru ca nu suntem constienti de maretia noastra, de triunghiul cu varful in sus, de radianta noastra unica.

Ce ne dezvaluie ele? Pacte facute, legaminte, atasamente, dorinte, conditionari.

In jocul vietii va veti trezi adeseori cum topaiti intre micile introspectii sau contemplatii sau rugaciuni( triunghiul cu varful in Sus format din cauzal, budhic, atmic) si triunghiul cu varful in jos( aceste subpersonalitati care se bat pentru replica, dreptatate, control si care sunt apanajul mintii-inimii-corpului). Cand apare impacarea Triunghiurilor si se Activeaza Tetraedrul Stelar, Carul de Foc, Corpul de Lumina?

Cand Fiul Nuntit cu Cerul( adica aliniat la Voia Domnului) se intoarce Acasa( adica la Triunghiul cu Varful in Sus) cu talantii sau darurile inmultite( nu ingropate). In acest mod cu radianta lui unica, cu puterea lui interioara trezita, cu maretia dezvelita el nu mai are nevoie de parada. Stie cine este, o Treime in Unime. Si o bucurie frumoasa ii invaluie pasii. Sunt o unime, sunt cruce divina in actiune, sunt un triunghi, radiant, sunt sfera si soare.

Omul centrat are un chip celest care radiaza in necuvinte. Acesta e momentul in care carul de foc s-a activat, corpul de lumina graieste.

In astfel de momente, aceasta gura cereasca sau treime in Unime poate impartasi din Voia Cerurilor si celor care vor sa asculte caci a impartasi nu inseamna doar paine si vin ci salt de intelegere, unire cu Cerurile, varf de triunghi. Si din aceste marturisiri pe care le-au facut si Sfintii si Maestrii si Geniile Luminoase se trezesc Oamenii, apar Ideile inaltatoare, Inovatiile, apar Darurile, Solutiile cu Talc, Salturile de Intelegere, Indumnezeirile. Prin aceste impartasanii colective….cuvantul Domnului atinge mai multe suflete salutand Cerul si Pamantul.

Invatati sa va observati, inteleptiti drumul, impartasiti. Ce se dezvaluie pe Cararea catre Imparatie?

Si