Dupa spovedanie, in linistea sufletului cu pocalul inimii activat ….simti sa nu te mai arunci in baltoaca cu emotii statute imbracandu-ne cu nori-energii veniti din viata aceasta sau din alte vieti ci doar sa observi, sa gradinaresti comportamente radiante, sa dai glas darurilor tale. Un chip nou s-a activat si stralucirea aceasta te ghideaza sa intri in centrul tau ca observator-gradinar-daruitor, conectat la varful triunghiului, primind pe raze christice, bucurii ceresti, intelegeri, adanciri.

Am fost in multe etape prinsi in rolul mamei impietrite sau in rolul bunicului afurisit sau poate chiar am traversat un triunghi dreptunghic format din mai multe rochii stramte: domnul Controlor-Mimoza-Printesa rece sau Tatal Judecator-Mama Neincrezatoare-Copilul revoltat. Din aceste roluri, alegerile noastre au generat aceleasi povesti ca ale mamei.. crescand copiii singure si fiind nefericite sau ca ale bunicului care afurisind pe toata lumea, nimeni nu isi mai dorea sa ii vorbeasca. Insa a venit un moment al recunoasterii, al deschiderii ochilor interiori, al regasirii. Cine sunt? Ce aleg? Ce imi aduce implinire?

Triunghiul echilateral, forta treimica care ne insoteste de la nastere creste, se micsoreaza, devine inchis la culoare sau radiant, miroase urat sau frumos, e mic slabanogit de faptele noastre sau mare, dupa cum noi dam putere acestei treimi onorand chipul tatalui divin, al mamei cosmice sau al copilului sau fugim si construim povesti triste din roluri mici. Alegand sa ne cunoastem, sa ne primim, sa ne activam aripile, aceasta forta treimica devine nava care ne insoteste pana la varful cel mai inalt al Muntelui care Suntem.

Cum putem iesi din rolurile mici pe care le-am ales din frica sau ignoranta sau lasitate?

Activand observatorul( tatal), gradinarul de lumina( mama) si daruitorul( copilul).

Dati grai unui triunghi de virtuti care va cheama. Repetati-l si activati-l cu mana imbracandu-va cu el.

Sunt incredere( tatal)

Sunt iubire( mama)

Sunt bucurie( copilul)

Sunt Tot ceea ce Sunt,

Eu Sunt.

Activati-l peste zi de 3, 5, 7, 9 ori rezolvand problemele cu atitudine triunica si faptuind cu iubire, bucurie, incredere.

Ce spune observatorul? Dar gradinarul? Dar daruitorul? Acest triunghi va sustine pasirea in lumina observand norii emotionali cu care e de dorit sa nu ne mai identificam, va ajuta sa gradinariti comportamente noi radiante, va deschide poarta lui a darui, a impartasi, a activa varful triunghiului

Incercati lunea cand purificati corpul mental sa va luati rolul de Observator, miercurea cand purificati corpul emotional sa fiti Gradinar iar vinerea cand consacrati totul sa fiti Daruitor sau activati-le pe toate trei in fiecare zi, fiind constienti de prospetimea acestei Forte Treimice. Ce observ? Ce flori noi as vrea sa plantez in interior? Ce as putea darui ….Celorlalti?

Nu putem dezactiva roluri mici care descriu triunghiul cu varful in jos sa spunem: tatal iresponsabil-mama invidioasa si fiica nemultumita cu ajutorul mintii ci cu sprijinul treimic al corpurilor superioare, al triunghiului cu varful in sus, al chipul nostru celest.

In jurul nostru sunt de trei familii: de sange, a darurilor, familia divina. Primele doua descriu baza triunghiului, ultima este varful. De obicei cautam cauza marilor greseli din viata noastra…la mama care nu a stat prea mult cu noi, la tatal care era prea riguros, la bunica care blestema intruna. Lucrand cu triunghiurile de lumina vom activa limbajul celest prin care putem lua legatura( ca si cum am suna la telefon) cu fratii nostri de lumina unii intrupati altii pe alte planete, spirite care ne ajuta sa ne dezvoltam limbajul darurilor, sa ne activam aripile, sa zburam dar si cu familia divina, varful triunghiului, parintii cosmici. Si ei ne raspund la toate intrebarile prin ganduri, bucurii, intuitii, vise, salturi de intelegere.

Atunci cand ne agatam de mama care a fost victima sau de tatal care a fost punitiv….. ne prindem de fapt de baza triunghiului. Nu vrem sa ne desprindem si sa zburam si asta pentru ca ne este inca comod sa cautam vinovati si deci sa innotam in mlastina faptelor. In felul acesta noi suntem deconectati de la miezul nostru si implicit de la varful triunghiului….traim fara zboruri prinsi in bucle emotionale.

Te primesc mama

Te primesc tata

Primesc tot ceea ce este Asa cum Este.

Doar cu aceasta energie a primirii vom putea sa zburam salutand Cerul interior, Mama divina, Tatal cosmic pecum si alte Familii de lumina. Cand trecem dincolo si vedem cat de multe vieti avem…care mai este mama lumeasca si tatal lumesc?

Atunci cand ne activam ca observatori, gradinari, daruitori impletind triunghiul divin format din incredere, iubire, bucurie( sau un alt triunghi)( precum in Cer) cu fapte lumesti ( Pamantul) deschidem poarta bucuriilor, darurilor, unicitatii…..dand voie Inteleptului din noi……sa graiasca.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice