Am fost in multe etape prinsi in rolul mamei impietrite sau in rolul bunicului afurisit sau poate chiar am traversat un triunghi dreptunghic format din mai multe rochii stramte:  domnul Controlor-Mimoza-Printesa risipitoare sau Tatal Judecator-Mama Neincrezatoare-Copilul revoltat. Din aceste roluri, alegerile noastre au generat aceleasi povesti ca ale mamei…si crestem copiii singure sau ca ale bunicului care afurisind pe toata lumea, nimeni nu isi mai dorea sa ii vorbeasca. Insa a venit un moment al recunoasterii, al deschiderii ochilor interiori, al regasirii. Cine sunt? Ce aleg? Ce imi aduce implinire?

Triunghiul echilateral, forta treimica care ne insoteste de la nastere creste, se modifica, devine inchis la culoare sau radiant,  miroase urat sau frumos, e mic slabanogit de faptele noastre sau mare, dupa cum noi dam putere acestei treimi onorand chipul tatalui divin, al mamei cosmice sau al copilului sau fugim si construim povesti triste din roluri mici. Alegand sa ne cunoastem, sa ne primim, sa ne activam aripile, aceasta forta treimica devine nava care ne insoteste pana la varful cel mai inalt al Muntelui care Suntem.

Cum putem iesi din rolurile mici pe care le-am ales din frica sau ignoranta sau lasitate?

Activand observatorul( tatal), gradinarul de lumina( mama) si daruitorul( copilul).

Dati grai unui triunghi care va cheama. Repetati-l si activati-l cu mana imbracandu-va cu el.

Sunt incredere( tatal)

Sunt iubire( mama)

Sunt bucurie( copilul)

Sunt Tot ceea ce Sunt,

Eu Sunt.

Activati-l peste zi de 3, 5, 7, 9 ori rezolvand problemele cu atitudine triunica si faptuind cu iubire, bucurie, incredere.

Ce spune observatorul? Dar gradinarul? Dar daruitorul? Acest triunghi va evalueaza pasirea in lumina, consta fara a va judeca, uneste Cerul de Pamant.

Incercati lunea cand purificati corpul mental sa va luati rolul de Observator, miercurea cand purificati corpul emotional sa fiti Gradinar iar vinerea cand consacrati totul sa fiti Daruitor.

Nu putem dezactiva roluri mici care descriu triunghiul cu varful in jos sa spunem: tatal iresponsabil-mama invidioasa si fiica nemultumita cu ajutorul mintii ci cu sprijinul treimic al corpurilor superioare, al  triunghiului cu varful in sus, al chipul nostru celest.

In jurul nostru sunt de trei familii: de sange, a darurilor, familia divina. Primele doua descriu baza triunghiului,  ultima este varful. De obicei cautam cauza marilor greseli din viata noastra…la mama care nu a stat prea mult cu noi, la tatal care era prea riguros, la bunica care blestema intruna. Lucrand cu triunghiurile de lumina vom activa limbajul celest prin care putem lua legatura( ca si cum am suna la telefon) cu fratii nostri de lumina unii intrupati altii pe alte planete, spirite care ne ajuta sa ne dezvoltam limbajul darurilor, sa ne activam aripile, sa zburam dar si cu familia divina, varful triunghiului, parintii cosmici. Si ei ne raspund la toate intrebarile prin ganduri, bucurii, intuitii, vise, salturi de intelegere.

Atunci cand ne agatam de ghidul nostru sau de mama care a fost victima in fata tatalui in adevar ne agatam de baza triunghiului. Nu vrem sa zburam fara indrumari exterioare pentru ca nu suntem conectati la miezul nostru si implicit la varful triunghiului.

Te primesc mama

Te primesc tata

Primesc tot ceea ce este Asa cum Este.

Doar cu aceasta energie a primirii vom putea sa zburam salutand Cerul interior si alte Familii.

Atunci cand ne activam ca observatori, gradinari, daruitori impletind triunghiul ceresc format din incredere, iubire, bucurie( sau un alt triunghi) cu fapte lumesti vom observa ca prin acest limbaj al geometriei sacre vom accesa initieri, intelegeri, deschideri de drumuri, cunoasteri nebanuite, daruri.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice