Parintele Arsenie Boca ne-a lasat aceste cuvinte sa reflectam asupra lor: Imi pare rau ca veti fi ultimii ( la final de ciclu dar nu si de scoala planetara). Va vor cerne….Si da asta se si intampla mai intai cu un virus de laborator ( comandat de Oculta prin institultul Fauci in China) apoi cu vaccinuri( create de industria farmaceutica care si ea este condusa de Oculta) prin care se face cernerea( trierea) un pic mai repede decat cu virusii si in asa fel incat sa nu poti trage pe nimeni de barbuta daca ai facut un cancer sau o boala autoimuna dupa ce te-ai vaccinat. Insa e mai mult decat atat. Scalvia noastra va incepe cand ne vom da puterea acestor certificate pierzand din suflet, pierzand din maretie. Omul cu O mare ingenunchiat……Ingrozitor acest nou regim care se prefigureaza …o dictatura a controlului, a fricii, a carcaselor fara suflet. Sa enumeram aceste obiectivele negre si sa ne rugam neincetat ca aceste plase intunecate sa fie ridicate de pe tara noastra. Sigur ca in spatele guvernului ascuns care conduce acum toata planeta( format din 6 fratii intunecate) se afla 6 civilizatii controloare care vor sa detina puterea, controlul pe Geea. Iar in mainile Ocultei se afla 6 companii mari dintre care si farma care executa planul intunecat ….fara cracnire. Aceste tinte malefice sunt:

 • separarea fizicului de suflet si spirit. Zombificarea prin vaccinuri
 • noul ID prin care sa fim controlati total
 • tirania medicinii alopate. Reasezarea ei pe tron
 • controlul mintii prin tehnologie
 • diminuarea noastra ca numar
 • scaderea fertilitatii
 • devierea copiilor de Cer Mare( prin tehnologie, vaccin, frica)
 • infricosarea maselor, scaderea imunitatii
 • cresterea puterii industriei pfarma
 • indatorarea, ingenunchierea, falimentarea tarilor
 • distrugerea valorilor crestine
 • activarea a doua tabere: vaccinati si nevaccinati
 • dezbinarea in familii
 • cultivarea nelinistii, fricii, neincrederii
 • Intrarea in liberul arbitru al oamenilor
 • scaderea coeficientului de trezie prin atacuri energetice zilnice care afecteaza, clarul, discernamantul, intelepciunea
 • scaderea imunitatii prin toate otravurile energetice si fizice pe care le luam( prin stiri, mancare etc)
 • zombificarea prin vaccinuri
 • scaderea libertatilor, incalcarea drepturilor Omului
 • Ingenunchierea Omului cu O mare

Cu peste o sută de ani în urmă, Rudolf Steiner a scris următoarele:

′′ În viitor, vom elimina sufletul cu medicamente. Sub pretextul unui ′′ punct de vedere sănătos va exista un vaccin prin care corpul uman va fi tratat cât mai curând posibil direct la naștere, astfel încât ființa umană să nu poată dezvolta gândul existenței sufletului și spiritului.

Medicilor materialiști, li se va încredința sarcina de a îndepărta sufletul omenirii. Așa cum astăzi, oamenii sunt vaccinați împotriva acestei boli sau a bolii, copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă exact în așa fel încât oamenii, datorită acestei vaccinări, să fie imuni la ′′ nebunia ′′ Viața spirituală. Ar fi extrem de deștept, dar nu ar dezvolta o conștiință, iar acesta este adevăratul obiectiv al unor cercuri materialiste. Cu un astfel de vaccin, poți face corpul eteric ușor să slăbească în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este detașat, relația dintre univers și corpul eteric ar deveni extrem de instabilă, iar omul ar deveni un automaton, căci corpul fizic al omului trebuie lustruit pe acest pământ prin voință spirituală. Deci, vaccinul devine un fel de forță arymanique; omul nu mai poate scăpa de un sentiment materialist dat. Devine materialist al constituției și nu se mai poate ridica la spiritual ′′

Va invit sa tesem impreuna un BRAU DE RUGACIUNI pe multiplii de 3( adica la 9 dimineata, 12 00, 15 00, 18 00, 21 00, 3 dimineata) creand o spirala de lumina care sa imbrace tara aceasta zi de zi, clipa de clipa. In felul acesta ridicam Coeficientul de lumina al acestui taram binecuvantat, protectia noastra divina, a tuturor. Puteti citi Acatistul Sfantului Stefan Cel Mare sau Al Sfantului Andrei, Ocrotitor al Romaniei sau Paraclisul Maicii vizualizand de jur imprejurul tarii acest brau-spirala. Haideti sa imbracam tara aceasta in Mantie de lumina, zi de zi. Si sa o facem cu lacrimi, oftat, cascat.

Mai jos voi povesti un pic despre aura, tehnici de protectie psi, cum sa ne intarim:

Aura se poate compara cu atmosfera care inconjoara pamantul ea fiind scutul, protectia, emanatia tuturor calitatilor si defectelor noastre.  O piele spirituala i-am putea spune. Prin ea se efectueaza un schimb neintrerupt intre noi si fortele naturii. Toate influentele cosmice, planetare, zodiacale care se revarsa constant in spatiu ajungand si la noi in functie de calitatea aurei noastre, a sensibilitatii, a puritatii, a culorilor pe care le avem, ne pot aduce sau nu ….daruri, intelegeri, talcuiri. Atunci cand apar agresiuni de la civilizatiile controloare, atacuri cu aparate psihotronice, virusi, sageti aruncate de X, daca aveti o aura puternica, luminoasa, aceste forte nu pot trece pentru a ajunge la constiinta voastra, atingandu-va, zdruncindu-va, afectandu-va. De ce? Pentru ca inainte de a patrunde in structurile voastre ele trebuie sa va intalneasca aura. Si ea poate fi o bariera, un zid, un punct vamal, cea mai tare protectie.

Aura este formata din emanatiile tuturor corpurilor exprimand totalitatea fiintei. Cand corpurile cauzal, budhic, atmic sunt activate, culorile devin foarte frumoase, luminoase, puternice. Toate aceste emanatii ale celor 3 corpuri superioare formeaza corpul de slava despre care apostolul Pavel pomeneste in epistolele sale. El este denumit si corpul nemuririi, corpul de lumina, corpul lui Hristos. In momentul schimbarii la fata cand Isus a aparut in fata discipolilor sai el erat atat de luminos si radiant incat ei nu au putut suporta acea stralucire. ” Si s-a schimbat fata lui ca soarele iar vesmintele lui s-au facut albe ca lumina”. Corpul de slava exprima viata noastra spirituala in timp ce aura exprima totalitatea fiintei cu defecte si calitati. Sfintii, maestrii, ghizii isi formeaza o aura extraodinara cu multe culori minunate in permanenta miscare ca niste fantani arteziene. Se spune ca aura lui Budha se intindea pe mai multe leghe. Prin aura lor, maestrii purifica, vindeca, infrumuseteaza totul. Datorita acestei aure imense ei ajung la o intelegere profunda a lucrurilor care nu este de natura intelectuala.

De ce in trecut sfintii erau reprezentati cu o aureola in jurul capului? Pentru ca fiecare virtute se exprima printr-o culoare speciala iar culorile produse de virtuti formeaza aura. Cultivand puritatea-smerenia-credinta sau iubirea-bunatatea-iubirea sau iertarea-nonjudecata-predarea sfintii au dat glas unei aure pline de flori stralucitoare. Urcand cu triunghiurile de virtuti ei au trait marea contopire, iluminarea, mantuirea, triunghiurile de lumina dand nastere sferelor de lumina/ globurilor/ florilor din pomul christic. Stralucirea lor ne ghideaza pana catre varf. Cum putem lucra asupra aurei? In samadhi sau la LuViOm practicand vizualizarea  sau simplu concentrandu-ne asupra culorilor, imaginandu-ne ca inotam in culorile cele mai pure si mai luminoase. A doua metoda conta in a medita asupra virtutilor: puritatea, rabdarea, milostenia, generozitatea, dezinteresul, iubirea, integritatea, blandetea, recunostiinta, intelepciunea, compasiunea, a treia lucrand cu triunghiurile de lumina exprimand increderea in Sine-curajul de Sine-puterea de Sine la nivel de gand, emotie, fapta sau lucrand cu triunghiurile de initieri, a patra prin rugaciune, a cincea prin contemplatie, a sasea impartasind cu natura, a saptea activand nemijlocirea, vorbind cu divinul treimic, constiinta christica.

As vrea sa va reamintesc ca parintele Arsenie Boca a baut otrava( si ca el si alti claditori divini) au trecut prin foc sau au stat in cusca leilor si nu li s-a intamplat nimic. Pielea noastra spirituala permite sau nu virusilor sau atacurilor sa ne afecteze. Si da acest razboi genetic, psi, energetic care are loc intre anticerul -7, 4 si plus 7, 4 ne afecteaza in masura noi am deschis constient sau inconstient poarta intunericului. De la cerul 7, 5 in sus de unde incepe indumnezeirea, omul nefiind atins de virusi, sageti, boli. Desi boala poate fi o forma de purificare, o adancire, o reconectare, o intoarcere la Cale, o activare a divinului din noi, va invit sa va intariti pielea spirituala pentru a nu lasa virusii dar nici vaccinurile sa patrunda in viata voastra.

Si daca va ating totusi, purificati in triunghiul iertarii, meditati asupra temelor de viata, acceptati, multumiti, cautati sensul pentru care s-a activat o boala de suflet( ca deznadejdea) sau una fizica ca tahicardia, ganditi-va cu ce s-a incarcat sufletul vostru apoi energeticul apoi fizicul, adanciti etapa in care va aflati, puneti-va intrebari, limpeziti-va, aliniati-va la Voia Divina.  Cauzele suferintelor de orice fel se afla intotdeauna in interiorul nostru, poarta noi o deschidem …O introspectie facuta cu lacrimi, oftat, cascat va poate aduce multa lumina divina cu care puteti indeparta norul.

Omul este o reflectare a cosmosului, toate planetele exista in sinea sa ca si in univers si ele se rotesc in jurul soarelui interior. Marte, Saturn, Venus, Uranus, Pluto  sunt considerate planete malefice…. in realitate ele sunt astfel pentru oamenii care nu vor sa-si exprime virtutile. Calitatile bune ale lui Marte sunt ….vointa, perseverenta, dorinta de a depasi greutatile, de a atinge scopul propus, iar cele negative sunt cruzimea, violenta, nevoia de a distruge. Calitatile bune ale lui Venus sunt…frumusetea, farmecul, delicatetea iar cele rele sunt infielitatea, comoditatea, senzualitatea. Aspectele bune sau rele se manifesta in fiinta umana pentru ca aura sa este acoperita cu niste elemente care prin legea afinitatii atrag influente bune sau rele. Calitatea aurei noastre poate atrage virtutile lui Saturn( rabdarea, statornicia, dorinta de cunoastere) sau defectele sale( tristetea, incapatanarea, amaraciunea), virtutile lui Jupiter( maretia, generozitatea, bunatatea, iertarea) sau defectele sale…..ambitia, vanitatea, dorinta de a-domina pe ceilalti). In functie de gradul de evolutie al omului influentele asupra omului se vor manifesta diferit. Un om cu o aura intarita de multe virtuti nu va simti o influenta malefica pe cand cel mancat de ambitie, ura, neacceptare sau frica, suparare, furie va primi o ploaie de lovituri. Daca aura nu este pura nu numai influentele bune nu pot patrunde dar nici binefacerile fiintelor angelice nu ne pot atinge din cauza straturilor dense care ascund adevarata fiinta. Aura variaza constant in functie de starea noastra de constiinta. Aceia care se lasa prada triunghiurilor cu varful in jos descrise de sex-droguri-bautura sau de neacceptare-neiubire-neiertare sau de suparare-furie-nemultumire sau de frica-deznadejde-neincredere isi ravasesc aura iar cand entitati benefice vin sa-i viziteze ele sunt impiedicate de culori reci, sterse, opace. 

Va propun algoritmi, tehnici de protectie psi, exercitii, rugaciuni, psalmi:

 1. Sfanta Treime protectie sa-mi fie, Iubirea sa creasca, Discernamantul sa infloreasca, Intelepciunea sa rodeasca, Implinire sa fie, Drag si bucurie
 2. Sunt Una cu Crucea de lumina, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu sunt
 3. Isus fii cu mine, in Dreapta, Stanga, Fata, Spate, Deasupra, Dedesubt, De Jur Imprejurul meu
 4. Cultivand la nivel de gand-sentiment-fapta, triunghiurile de virtuti: ex intelepciunea-discernanantul-blandetea, iubirea-bucuria-rabdarea, compasiunea-bunatatea-credinta
 5. Post-spovedanie-impartasanie
 6. Acceptand provocarea asa cum vine, cautand talcuirea ei , rostul ei, darul ei nu un tap ispasitor
 7. Onorand misiunea personala ( facand temele de viata precum si faptele bune randuite de tine prin contractul de suflet, inmultind talantii)
 8. Folosind clopotul auriu de protectie( Preotia lui Melchisedec)
 9. Activand braul Maicii( pentru vindecare, centrare, protectie)
 10. Cultivand rugaciunea-meditatia-contemplatia
 11. Unindu-ne cu Hristos Ex Sunt Una cu Hristos si il marturisesc in Tot si Toate
 12. Citind psalmii de protectie( psalmul 22, 50, 142)
 13. Crescand DH ul(cata Lumina ai si manifesti tu ca spirit), prin ganduri, sentimente, fapte de lumina
 14. Lucrand cu triunghiurile trezitoare care functioneaza si ca scuturi de lumina( Sunt, incredere, bucurie, pace, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt)
 15. Dand glas darurilor. Darurile va intaresc, va apara, va sustin.
 16. Comunicand cu Centrul
 17. Fiind Prezent in Divinul din Tine
 18. Asumandu-ti responsabilitatea faptelor tale
 19. Respectand Legile Divine si Tainele
 20. Corectand rapid incalcarile de lege divina, greselile, pacatele, patimile
 21. Cunoscand Calea, Adevarul, Viata intru Hristos.
 22. Participand la Sfanta Liturghie, la Sf Maslu, la Moliftele Sf Vasile, la Dezlegari
 23. Prin initieri pe lumina
 24. Cultivand gandul divin, sentimentul inaltator, fapta facuta cu smerenie
 25.  Facand alegeri care au Acceptul Sfintei Trinitati peste 93
 26.  Chemand in orice proba a destinului, forte treimice care sa va sustina
 27. Iertand ceea ce este asa cum este. Gasind darul ascuns in proba, in test, in acest timp
 28.  Activand sfera reiki
 29. Conlucrand cu triunghiurile formate din arhangheli
 30. Practicand somnul lucid
 31.  Manifestand recunostiinta chiar si fata de dusmani. In adevar ei sunt potentatori
 32.  Cultivand Faca Se Voia Ta
 33.  Imbratisand ceea ce este asa cum este si cautand Talcuirea
 34. Folosind cubul lui Metatron
 35. Cultivand simbolurile unimii, practicand Unimea( iesind din dualitatea bine-rau mergand la varful triunghiului numit Unime)
 36. Spunand Tatal Nostru sau alte rugaciuni care ne cheama( ex Rugaciunile parintelui Arsenie Boca)
 37. Algoritm de protectie : De jur imprejur, Dumnezeu a inchis, Nimic nu intra, Nimic nu iese, Nimic nu ataca, Nimic nu agreseaza, Nimeni si nimic nu ne controleaza, Divinul trinitar ne protejeaza!
 38. Mantre ale Unimii: Sunt Credinta, Iubire, Putere, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 39. Folosind darurile de lumina( ex: camasa vindecatoare a Mariei Magdalena, braul Maicii, cununa divinului feminin)
 40. Calatorii spirituale la manastiri
 41. Conurile de lumina
 42. Maica iarta ma dar eu nu sunt in stare sa am grija de sufletul meu de aceea ti-l las daruiesc tie sau In numele Sfintei Treimi ma imbrac in lumina alb-argintie reflectorizanta a Sfintei Treimi pentru ca orice imi este nociv sa se duca acolo unde vrea Bunul Dumnezeu in Univers!!!
 43. Imbratisand natura, verdele, florile. Privind la varful muntilor
 44. Activez Iubirea, Armonia, Pacea. Si vizualizez Triunghiul. Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
 45. Sunt un Canal curat, puternic, radiant, lumina imi este Calauza
 46. Activand triunghiul Cunoastere de Sine, Putere de Sine, Daruri
 47. Sfanta Treime sfinteasca se Numele Tau, Vie Imparatia Ta, Faca-se Voia Ta, Precum in Cer asa si pe Pamant, Painea noastra cea intru Fiinta de lumina, Da ne o noua astazi, Si ne iarta pe noi greselile noastre, Precum si noi iertam gresitilor nostri, Si ne activeaza/ dezvaluie cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput, de Altadata, din Acum, Si binecuvanteaza Omul, Fratii Mei, Tara aceasta/ Tot Locul.
 48. Repetati zilnic rugaciunea Imparate Ceresc
 49. Cititi un acatist sau trei acatiste: al Maicii, al Sfintilor Mihail si Gavriil, al Sf Andrei sau al Sf Stefan( in vremuri de razboi se citesc acatistele sfintilor cu sabie( Sf Gheorghe, Sf Procopie, Sf Dumitru, Sf Stefan cel Mare etc)