Intr-unul din articolele mele vorbeam despre arhitecturile rigide, semiconductorii, canalele, ghizii si oamenii de legatura care in Impreuna-Unul fac valsul pe Spirala Inaltarii.

Nu am vorbit niciodata prea mult despre Oamenii de Legatura desi ei sunt atat de importanti in trecerea de la un palier de intelegere la altul, de la un destin la altul. Prin ei vin opotunitatile, prin ei se clarifica drumurile, prin ei se activeaza darurile, prin ei descoperi un pelerinaj spiritual, o initiere sau un atelier conectiv.

Ei sunt acele maini divine care  te iau pe sus sau care te imping intr-o directie.

De multe ori astfel de oameni sunt confundati cu El este sau Ea este…. desi nu au decat menirea de a te opri sa pleci in Germania sau in alt loc si oprindu-te reusesti sa vezi ca mergeai in directia nepotrivita si deodata misiunea lor s-a si incheiat. Uneori ei te conduc, ca prieteni, amici, ghizi, la sufletul-sfera cu care vei face marele vals pe spirala evolutiva. Alteori ei doar iti vorbesc de un seminar sau de o ceainarie si din acel moment destinul tau s-a schimbat si poate povestea lor s-a terminat.

Ei nu stiu de multe ori care le este rolul insa atunci cand sunt constienti devin caluze pentru un minut sau mai mult pe harta ta de evolutiva.

Uneori se pierd in spatele experentelor nesesizati insa asta nu-i impiedica sa straluceasca din insasi marea alegere pe care tocmai ai facut-o cu ajutorul lor.

Asa cum exista Oameni de Legatura exista si Situatii de Legatura, Case de Legatura, Carti de Legatura, Pelerinaje de Legatura, Cupluri de Legatura.

Cartea Triunghiurile Schimbarii pe langa misiunea ei de indrumator energetic este si o carte de legatura, un sustinator, un prieten, o mana divina care te ajuta sa faci trecerea de la un palier de intelegere la altul de la un destin la altul. O gasiti pe www.vidia.ro. Va marturisesc fara retinere ca valsul meu cu ea mi-a adus noi prieteni, mi-a revelat multe locuri frumoase, mi-a dezvaluit multe nuante ale diamantului care suntem,  m-a ajutat sa fac reale salturi de intelegere, m-a deschis catre sustinerea de ateliere conective, pe scurt mi-a aratat un destin complet nou si coplesitor de frumos in care ma simt ca Acasa.

Deasemenea centrul Dharmakaya de la Ciofliceni este o casa de legatura cu misiunea de a sustine oamenii in alegerile lor.

Si ceainarile sunt spatii de legatura care deschid in trialog cartea proprie pentru a ajuta Omul sa-si recunoasca propriul bulevard divin si sa mearga pe el.

Identificati in propriul destin Oamenii de Legatura, Situatii de Legatura, Spatiile de Legatura si veti recunoaste Ruta principala din Marele Labirint.