Poate ca ati intalnit oameni frumosi si buni mancati de patima bauturii sau doar consumati de o viata in care muncesc pentru un sot care bea si copiii care profita de bunatatea lor, drogandu-se sau distrandu-se. Daca nu i-ati vazut…a fi slab de inger inseamna a nu avea discernamant, putere de sine, claritate in decizii, intelepciune. De multe ori cei slab de inger repeta aceleasi lectii, se plang de aceleasi lucruri, cad la multe examene de viata pastrand in ei aceeasi fiosofie de viata paguboasa, distrugatoare, lipsita de vlaga. Nu au puterea sa se elibereze de un job care le mananca din putere sau de un sot-tata punitiv sau de un copil-calau. Veti auzi aceleasi cuvinte si la 35 si la 50 si la 70. Unii slab de inger fac imprumuturi peste imprumuturi pentru ca nu stiu sa se intinda cat le este plapuma. Si asa se vor intalni cu spirala descendenta fiind fugariti de banci, mancati de frici, judecati de cei din jur. Unii paraziteaza corpul unei familii cerand in continuu tigari si bautura altii sunt salvatori slabi de inger care viseaza la lucruri marete pentru copiii si sotii lor insa constant le pun acestora carje financiare nelansandu-si sa-si traiasca propria melodie.

Cu siguranta ati vazut mame care isi tin baietii tineri acasa…sa-si piarda energia in jocuri pe calculator, sa fumeze si sa bea neafacand nimic altceva. Insa neorientand panzele unui tanar catre un obiectiv mare, in balteala emotiilor si a gandurilor, multi copiii isi pierd darurile fiind coplesiti de protectia exagerata a mamelor, de frica lor de a nu-i pierde de bunatatea prost inteleasa.

Daca va uitati la triunghiul corect-gresit avand ca varf Binele Etern sau Binele cel mai Inalt …..acest varf de munte va invita sa va puneti mari intrebari: Ce este pentru Binele cel mai inalt al Fiului meu? Dar al sotului meu? Ce il ajuta cu adevarat sa se trezeasca?Cum il/ ii pot ajuta sa-si descopere Calea?

Pasind pe spirala intrebarilor cu rugaciune si post, sufletul vostru( adica mama divina din voi) va va arata cum sa ajutati un om sa pescuiasca pentru a se bucura de ….proprii pesti.