Dupa primul trialog sau asalt al cerurilor cu un om frumos obisnuiesc sa spun si acum fiind prezent in divinul din tine, urmeaza chemarea. Lasa lana divina sa te conduca in calatoria in Egipt sau la atelierul conectiv intitulat Spirala Inaltarii sau catre articolul intitulat Floarea Vietii.

Daca ar fi sa construcesc o ecuatia a evolutiei ea ar arata asa: trialog plus chemare plus realizare. Si ea se tot repeta pentru ca triloguri faci si cu ghizi si cu traducatori ai lumilor subtile si cu orice om frumos apoi chemarile sunt initieri, ateliere conective, carti din lumina, fapte bune, daruri pe care le marturisesti in Impreuna-Una si toate bucuriile care vin catre tine iar realizarile sunt interioare si se vad in ceea ce numesc Inaltime Spirituala.

Cele trei descriu linear acest proces insa in geometria sacra ceea ce vezi este un vals al sferelor.

Fiecare trialog activeaza Sfera care Esti, fiecare chemare urmata iti dezvaluie Stralucirea, fiecare realizare interioare te invita la vals pe Spirala Inaltarii.

Si Paradisul care esti se dezvaluie atat de simplu… recunoscand Trinitatea care esti vei zbura cu aripile Chemarii atingand astfel Cerurile interioare…..