Priveam castelul cu iubire, mangaind locul cu sentimentul unei tandre regasiri. Iubeam plinurile ierbii si mai ales boltile pe care le desenasera parca niste zane in mare bucurie.

Cinstind locul cu gandul pur si ochi plini de recunostiinta am simtit cum ceva ma cheama in interiorul lui la centru pentru a privi dincolo. Era ca o pasta aurie care ma imbia, formata din mii de sfere aurii care parca fuzionau intr un tandru vals, desfasurand un dans cosmic dar si o blanda contopire.

Am apasat acest buton cosmic cu drag si usa s-a deschis. Ma aflam intr-un spatiu octogonal in care laturile vorbeau, fuzionau pentru ca pe margini mai multi copiii sa se joace intr-un fel anume. La prima masa alb-aurie se faceau din cuburi, misiuni. Jocul era pregatit de trei copii si un indrumator. Fiecare punea cate o piesa care avea informatia desenata, vie. Daca cubul nu respecta regulile, stalpul de lumina se prabusea. Copiii comunicau telepatic insa cu toate acesteau faceau mai multe miscari-alegeri pana cand misiunile se incheiau in nota divina.

Constructia descria o parte din trecere aici pe planeta astfel ca fiecare piesa trebuia pusa in ceruri, in acord cu planul sfintei treimi.

La urmatoarea masa alti trei copiii pregateau o spirala alternand cercuri de energie. Zumzaiau cu bucurie si cand spirala se pornea si ei valsau ca niste sfere frumoase emitente pe cercurile creeate de sufletelele lor.

Mai departe se faceau niste salbe din geometrii diferite. Lucrau sapte copiii si se sfatuiam de multe ori inainte de a aseza urmatoarea veriga-alegere in tandra poveste. Cand  lucrarea se incheia isi asezau toti salba de lumina si se roteau pana cand deveneau una cu ea, una cu Totul, Impreuna.

La centru in octogon era un obelisc alb cu raze aurii care tasneau din varf hranind jocurile copiilor. Trei indrumatori strajuiau lucrarea insa interventia lor era foarte mica. In anumite momente ofereau suport pentru anumite conexiuni divine pe care copiii erau de dorit sa le faca.

M-am apropiat de fetita care canta si i-am simtit bucuria ca un ocean care invaluia totul. Mi-a raspuns sunt Maria si aici este o scoala-templu dar si loc de joaca pentru copiii care pregatesc Trecerea. Lucram la alegeri pentru ca atunci cand coboram, constructiile-misiuni sa fie bine facute.

Castelul este un spatiu de trecere unind vechiul cu noul in Sfant numele tau. Ceea ce vezi cu ochii fizici sunt tesaturi pe care noi le-am facut pentru ca aceste buchete de frumusete sa va hraneasca sufletele.