In fata mea o carte aurie se deschidea singura la pagini care aveau glas, miscare si largime lasandu-te sa pasesti in ele ca intr-o poveste, sa o traiesti un pic si apoi sa te intorci. Aici e cartea vietii tale si fila aceasta ne cuprinde pe toti. Am inaintat fara graba ajungand langa un munte mic de cristal compus din piramide tetraedrice. In el se afla un Punct radiant a carui lumina a cuprins parca Totul lasand rauri de atingeri sa trezeasca Planeta.

Din munte a iesit o entitate inalta, blanda cu chip frumos si calduros pe care l-am simtit ca fiind Saint Germaine.

Mi-a atins ochiul si in viul lui am putut vedea o cutie cu inscrisuri care deveneau vii si apoi coborau pe linii de lumina prin n traitori pe Geea. Arhivele se deschid. Coloana e vie. Impreuna-Una.

M-am oprit asupra unui inscris si am citit….Suntem tot ceea ce suntem. Noi suntem.

 Apoi maestrul si-a asezat palma pe ambii umeri si m-a privit. Ochiul lui a devenit planeta insasi in vals ceresc apoi doborata de boli, foamete, razboi apoi din nou in vals alaturi de alte planete.

Planeta cuvanta si glasul ei e insasi Viata.

 M-am intors si am vazut inca trei entitati. Maestrii Triunghiului am exclamat. ….Si ei m-au imbratisat arandu-mi pe ecran in centrul lor, aceasta zi. Cerul si Pamantul isi dau mana, nascand in ochiul indumnezeit, Imparatia. Portile, se deschid Portile( au spus intr-un glas).

 Apoi alte 33 de entitati, Marea Fratie Alba au aparut conducandu-ma in munte la o masa rotunda de cristal pe care se derulau evenimentele cosmice. Pe masa se afla Graalul si deasupra lui Coroana luminii divine.

Sunteti primiti in Unime. Acasa e Aici.

O coloana frumoasa ne-a invaluit, pe noi, muntele si lumea atingand parca cu poalele ei n locuri, trezindu-le si inmultindu-le in grai divin. Oamenii priveau talmacirea cu intelegere si totul invia.

Apoi entitatile au cuprins cu mainile varful si am vazut cum Coloana straluceste in Tot si Toate ca un strajer al devenirii, ca un munte vrajit.

In chipul ei am zarit Inteleptii, Marea fratie alba, Fii lui Melchisedec, Preotesele, Copiii Unimii.

Impreuna-Una am mai auzit….

……………………………

Va invit pe 26 aug la ora 19 00 la un atelier conectiv dedicat Coloanei Luminii Divine. Gasiti tot pe frecventaom informatii legate de locatie. Va astept cu drag,