Mama care isi iubeste copilul nu trebuie sa-l indeparteze de Cer unde toate creaturile trebuie sa-l lumineze. Daca ea il uita pe Dumnezeu pentru a se gandi numai la copilul ei gandul ei nu va avea acele elemente subtile venite din regiuni luminoase aduse de la Divinitatea astfel ca ea il va hrani cu ceva mort.

O mama care nu-si pastreaza obiceiul de a merge alaturi de Dumnezeu nu poate raspandi in jurul copilului ei particule vii si luminoase care sa faca din el o fiinta exceptionala. Ea va fi saraca, nu va putea sa dea nimic. Iubirea ei obisnuita va concepe un copil obisnuit. El va fi sanatos, bine imbracat dar va ramane mediocru pentru ca va fi educat dincolo de prezenta Domnului. In timp ce mama instruita in stiinta initiatica va merge catre Dumnezeu si ii va spune….Doamne vin in preajma Ta pentru ca tu sa-mi dai pentru copilul meu lumina, iubirea, sanatatea, frumusetea Cerului…..Si cand ea va reveni il va impregna pe acesta cu elemente pe care mamele obisnuite nu le-au cunoscut si nici simtit vreodata. Ele spun ca nu au timp…Iubirea lor egoista nu le permite sa aibe o asemenea filosofie, de aceea lumea continua sa fie populata de fiinte mediocre.

O mama care neglijeaza sa se duca catre Dumnezeu ca sa ramana alaturi de copil in ziua in care i se va intampla ceva copilului ea nu va mai putea sa faca nimic pentru el.

Sursa: Omraam Aivanhov