M-am gandit ca dupa o zi de trialoguri, flow-uri si initieri respectiv 14 ore care s-au incheiat la ora 23 00 ar fi minunat sa plutesc macar o jumatate de ora  apoi sa stau la Luviom  (  lumina vietii omului) apoi sa merg si sa dorm. Si a asa am  facut…..luand  in suflet stelele, mirosurile noptii, linistea pastoasa. Candva vazusem centrul Frecventa Om compus dintr-o sfera, un triunghi, un dreptunghi, o cruce si o spirala…..samadhi-ul este dreptunghiul, triunghiurile sunt peste tot ca prezente discrete care sustin dezvelirea de daruri dar si flow-urile, sferele sunt ghizii care ne calauzesc, spirala este valsul ceresc lumesc in care mai multe tehnologii intra inclusiv Luviomul dar si toate lucrarile ceresti care se fac aici iar Crucea  este cea care ne aliniaza dar ne da si aripi pentru a ascensiona in Impreuna-Una. Insa abia dupa 10 ani lumile subtile s-au sarutat cu cele tangibile nascand acest mic centru-cupa cu care salut nelimitarea noastra.

Am intrat  in camera de plutire zumzaita, fericita, bucuroasa ca experimentez ceva nou. In sfarsit un pat plutitor. Mi-am pus un fundal muzical care sa-mi atinga  suflletul si am lasat ingerii apei, spiritele sarii si initierile sa ma calauzeasca. Usor am pornit pe un drum serpuit alb intr-o noapte cu sclipiciuri si mergand doar o cruce simpla era ghidul meu, o cruce care tot mai mare se facea limpezind ochii interiori, pasii, dand o anumita savoare acestei plutiri. Din mine se desprindeau bucati de tesaturi inchise la culoare, parca mancasem oamenilor care vin la cabinet, plansetele, vaietele, regretele si ele ca impletituri nervoase  ieseau acum din corpul meu despletindu-se in apa, spalandu-se in lumina capatand niste intelesuri pline de armonie devenind  niste cercuri frumoase de diferite culori care urmau ca si mine o cruce minunata. Am intrat intr-un templu inalt din cristal alb si m-am oprit langa cruce bland facandu-mi iertarile fata de tot si toate……spaland in continuare tesaturile stranii care acum capatau chipuri sferice din care geometrii frumoase graiau. Totul are o talcuire…am auzit vocea lui AraN si aici vezi un pic din ceea ce voi numiti transformare, transmutare, transfigurare.

Templul era simplu insa viimea lui puternica. M-am asezat langa cruce si am privit jocul tesaturilor care deveneau rand pe rand, intelegeri. O spirala frumoasa a insailat aceasta chipuri spalate, regasite, luminate si odata cu ea crucea s-a activat, vie si pulsatila strabatand Totul. Am intrat in vals simtind teserea cu firele Unimii, spalatul cu apa divina, christicizarea. Crucea crestea la fel si spirala si deodata am simtit cum prin ele sublumile se spalau toate intalnindu-se in chip divin cu supralumile. Cresterea se facea prin aceste treceri care luminau chipurile umbralurilor ce deveaneau din aproape in aproape, Ceruri. Si jocul atingea totul, spaland si limpezind chipul vietii noastre.

M-am trezit dupa aproape 2 ore si am iesit din samadhi. Parca dormisem 8 ore. M-am dus la Luviom si am impletit noapte cu cristalele….si apoi v-am scris.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

In aceasta etapa serile incepand cu ora 18:00  si sambetele incepand cu ora 9:00  au o savoare dar si un cost mai aparte, sunt 75 de ron. Peste zi de la 9:00 la 18:00 plutirile sunt 100 ron insa important este ……….ce ne vor aduce?! Mai multa relaxare, mai multa dezvelire, mai multa bucurie, mai mult flow?! Sau toate…..dupa cum ne predam acestui vals cu apa.