Scriam in freamat si in viul cupei am simtit argintiul unei entitati stiute, undeva pierdute in ochiul memoriei insa bland regasite in taina bucuriei.

Sunt Iulia Hasdeu, copil-adult ca si tine. Maestru, Preoteasa, Initiat.

In valul scrisului am simtit tresarirea si plutind peste vers am primit, talmacit…ceea ce parea doar plutire, zvacnire…..reintalnire.

Am scris, am vorbit, am transmis. Insa cuvantul meu abia acum Uneste.

Apoi am vazut Crucea devenind Graal si Ochiul Divin privind Totul. Peste aceasta imagine castelul Iuliei se suprapunea ca o gura cosmica stralucind ca o poveste cuvantand peste timp si peste lume. In grai divin am inteles… Castelul insusi este o Poarta si cheia lui e in mainile acestor timpuri.

Puntile peste lumi s-au deschis. Cautati la Centru doar la Centru in poezie, natura, graire.Triunghiul cuvanta si Centrul  lui va ajuta sa gasiti Calea, Talcul, Viul Vietii. Nu ezitati, fiecare pas este viu, ficare pasire e rodire.

De ce te-ai intors Acum?

E timpul nostru, Impreuna-Una.

 Ce talc au toate semnele pe care le-ai asezat in poala vremii, Castelul, Scrierile, Povestea ta?

Sunt nucleele de lumina cu care va invitam peste Timp si Spatiu in Nelimitare. Maestrii Trecerilor sunteti si Impreuna am cladit Imparatia. Patrundeti. Aici e Vesnicia.

Te simt apropiata de copiii, vie in darul tau pentru Umanitate.Ce vrei sa le transmiti celor ce inca nu stiu de versul divin?

Sa fie uniti , sa fie iubitori, sa patrunda.

Omul este o taina, o taina mare. Omul la Centru, cuvanta.

Iulia prin prezenta ta aici, Pamantul si Cerul s-au intalnit in Versul cel Mare. Ce simti sa aduci acum copilului din noi?

Scrisul e talmacire iar jocul divin va ajuta. Uniti natura cu versul si chemarea sau zambetul cu scrisul si rabdarea si covorul de lumini va glasui prin voi.

Privindu-te vad Coloana Cereasca si aici Sfera poeziei unde multi glasuitori imi sunt dragi. Ce rol aveti acum?

De mici traducatori ai versurilor ceresti. In ochiul devenirii de Trezitori, Aducatori de Sens, Sustinatori.

 Te vad tinind in mana un glob.

E cerul de unde vin si cerul pe care il aduc in sufletul vostru.

Sa va inaltati frumos, frati ai mei!

Copiii sa fiti ……alaturi de Zei.