Am ajuns pe 27 dec la Cheile Gradistei, bucuroasa ca Zapada, Brazii in sarbatoare si mai ales Muntele imi soptesc in cupa sufletului. Incepusem pregatirea pentru Trecere, facandu-mi spovedania la Sfanta Trinitate in continuu, ca si cum as fi vrut sa limpezesc tot anul in mine, toata viata, toate povestile creeate. In noapte, m-am sculat de trei ori si am continuat spalarea in Triunghiul Iertarii, aducand stralucire fiecarei intelegeri si bucurie fiecarei unitati de Sens.

In viul noptii, am vazut o jumatate de cerc formata din entitati ceresti care imi scrutau adancurile ajutandu-ma in procesul recunoasterii de Sine. Erau frumoase ….de diferite culori insa in vers divin, patrunzatoare. Sub ochii lor tesatura mea interioara se dezvaluia in drag ceresc. Am simtit cum apa sinceritatii, bleo-argintie imi atinge covoarele interioare, limpezindu-le….ca pentru a nu ramane nici un colt, nespovedit… Apoi a venit discernamantulul ca un laser si am simtit ca nuclee de lumina incep sa straluceasca in aceasta dezvaluire…. iar la final in ochiul patrunzator am vazut cum se ridicau mici varfuri de munti.

Cu fiecare marturisire jumatatea de cerc a evaluatorilor mei se ridica la fel si jumatatea pe care eu ma aflam. Recunoasterea de Sine era combustibilul care alimenta inaltarea si ceea ce simteam era bucurie, firesc, tandra regasire. Cand s-a terminat limpezirea pe buza diminetii in rasarit, jumatatea de cerc a evaluatorilor mei s-a unit cu jumatatea pe care ma aflam eu.

Am plutit peste timp, recunoscand Sferele care Suntem in bratele lui Impreuna- Una.

Va invit sa incepeti pregatirea pentru mica Trecere, Revelionul, limpezind anul 2014 in Triunghiul Iertarii. Nu evitati  nici un colt, nu fugiti de nici un ac-provocare.

In poala acestui an, in albul lui se va activa Maretia lui 2015.