Activand NOUL PAMANT, SFERA INITIALA, SFANTUL GRAAL si MUNTELE SACRU, am deschis poarta unei energii care poate materializa orice ne ajuta sa elevam.

E suficient sa mentinem intentia cateva secunde si vom simti intrarea in versul realitatii a ceea ce ne dorim pentru a ne implini misiunea. Nu cautati bani ci expresii ale fiintarii intru lumina ca, trezitori, deschizatori de drumuri, luminatori, canale, intregitori, pazitori ai pragului, inaltatori, dirijori, oameni de legatura, asezatori, sfintitori s.a.Aceasta energie va poate deschide cel mai inalt viitor pe NOUL PAMANT.

Vom fi constienti de ea si la seminarul conectiv intitulat VIITORURI POSIBILE SI MATERIALIZARI.

Incepeti prin a va ruga si a va face iertarile fata de bani. Apoi deschideti poarta concretizarii cu acest algoritm. Aici si acum, materializez cu lumina. Fie ca acest proiect sa devina realitate sau Cu voia ta dintru inceput, materializez cel mai inalt viitor al meu. Chem toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa activeze aici si acuma aceasta realitate.

Repetati algoritmul cat se poate de des si mentineti imaginea pe care v-o doriti. Nu uitati sa luati din banca divina, viitoruri de pe Noul Pamant. Doar aceastea se materializeaza cu aceasta energie. Daca veti cere bani multi ca sa va cumparati lucruri si sa va distrati nu veti reusi. Aceste realitati apartin vechiului si nu va ajuta sa elevati.

Cereti ajutor de la ingerii vostri pentru a activa un viitor de lumina care sa va ajute sa va intregiti si inaltati.

Cautati sa va accesati 100% darurile ca sa va impliniti misiunea. Astfel veti primi si bani dar ei vor fi un efect, o consecinta a atingerii unui varf de sens.

Nu uitati sa asezati in imaginea creata, bucurie, drag, imbratisare. Pe NOUL PAMANT, totul  se leaga pentru a A FI.

Mentineti frecventa materializarii si veti merge in cel mai frumos viitor in care virtutile, harurile, potentele vor fi cu voi, intregindu-va.