Desi sunt doi el si ea, in adevar exista 3, baza triunghiului e formata din sot si sotie, varful este marea sfera centrala in care se afla sfanta trinitate iar la mijloc creste relatia lor care a luat diferite chipuri poate in alte vieti de fiara sau cos de gunoi sau planta carnivora insa acum ea se lumineaza, creste, radiaza si atinge cu razele ei, Totul.

Exista o misiune individuala dar si o misiune a familiei. Aceasta din urma este sustinuta de cei trei pastori, sfinti, protectori care au luat in brate prin taina casatoriei sau taina unimii sau taina iubirii sau toate trei, cuplul.

Desenati triunghiul care va descrie povestea si asezati la mijloc o coloana formata din 3, 5, 7, 9, 12 sfere: ex sfera armoniei, sfera intelepciunii, sfera bucuriei, sfera bunatatii, sfera discernamantului. Pentru fiecare sfera creati exercitii, reflectii, intrebari, meditatii. Puteti face mai multe triunghiuri din cele 5 sfere, masurand cu ansa intelepciunea, iubirea, discernamantul la nivel de cuplu dar si valsul sferelor in acel triunghi.

Valsul sferelor apare de la 95 in sus si il puteti simti in flow, trialog, in natura, cand perfect conectati mositi o idee sau o poveste, cand darurile glasuiesc prin voi, cand timpul parca se opreste si creatia voastra la nivel de cuplu, sporeste.

In anumite triunghiuri veti simti valsul sferelor in altele nu. De ce?

Pentru ca iertarea pacatelor in acel triunghi e mica din toate vietile voastre pe aceasta planeta si poate si din aceasta viata si fiind prea multe neinvatate, Cerurile nu glasuiesc.

Pentru astfel de situatii refaceti drumul cu triunghiul iertarii spaland pasii vostri fata de intelepciune, iubire, discernamant sau fata de blandete, caldura, bucurie sau fata de pace, comunicare, armonie.

Misiunea individuala dar si cea a familiei include teme de viata pe care le avem de facut intr-un anumit ragaz de timp, fapte, lucrari de lumina cu care e de dorit sa le onoram atat pe verticala cereasca cat si pe orizontala lumeasca.

Cand simtiti ca nu radiaza in cuplul vostru sa spunem triunghiul sinceritatii-discernamantului-intelepciunii pe langa iertari, daruiti carti care ating aceste teme, mergeti la ateliere conective in linia acestui triunghi, meditati, fiti sinceri, cititi carti inspiratoare, intrati in trialog cu oameni frumosi, pregatiti-va pentru somn pentru a accesa sfatul inteleptilor, cereti Cerului, indrumare, oferiti sinceritate-discernamant-intelepciune, spovediti-va, impartasiti-va, limpeziti-va in posturi, conecati-va la varful triunghiului.

Cand coloana nelimitarii s-a activat si radiaza, toate cuplurile din jurul vostru sunt atinse de aceasta radianta chiar daca nu o vor exprima in cuvinte.

Sigur teme noi si vechi se vor activa tot timpul din cele 3, 5, 7, 9 sfere si triunghiurile formate din ele, insa e important sa fiti harnicuti(harnicie de la har) in asa fel incat cu prezenta-in viul lui acum-aceste sfere sa graiasca in familia/ cuplul vostru.

Misiunea noastra a tuturor este sa dam grai familiei ceresti aici prin toate aceste triunghiuri formate din virtuti care alcatuiesc coloana nelimitarii in cuplu.

Cand va jucati cu aceste triunghiuri, masuratori, harti retineti ca o sfera sau doua se pot repeta in triunghiurile alcatuie de voi.Ex iubire-intelepciune-discernamant, iubire-bucurie-blandete, iubire-comunicare-armonie. Chiar daca iubirea revine e posibil ca in primul triunghi sa faceti valsul sferelor in urmatoarele, nu.

Si unde nu faceti valsul, intrebati-va: ce parti din noi se opun acestui vals?Care sunt sabotorii interiori? Ce teme plang? Care sunt binecuvantarile deghizate ale experientelor din viata mea de cuplu/ familie?Ce vrea sa-mi spuna mama interioara? tatal interior/ familia divina? Faceti-va iertarile fata de sferele care nu glasuiesc in cuplul vostru, construiti fapte frumoase in linia acelor sfere, limpeziti, pasirea, cereti indrumare.

Cand toate trinitatile vor cobora prin familia lumeasca la nivelul acestei planete si hora lor o vom simti cu toti, in viul ei spirala unimii ne va dezveli patria celesta, templul Graalului si marea familie formata din fii si fiice intoarse Acasa, insasi primirea, paradisul regasit.
…….

Va invit la un atelier de suflet dedicat nelimitarii noastre, poveste care va include initierile si darurile Maicii, triunghiul format din Maria-Ana-Ioachim, meditatii, activari in Unime, comunicari cu Una.
Atelierul este dedicat celor care nu se afla intr-un cuplu insa gradinaresc triunghiurile potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale unimii precum si celor care sunt intr-un cuplu si simt sa faca valsul sferelor in toate triunghiurile graitoare. Fiind in trena divinului feminin va invit sa veniti cu o floare, in suflet, cu o scrisoare de recunostiinta adresata mamei divine dar si femeilor din jurul vostru precum si un triunghi format din trei cuvinte de lumina, triunghi pe care sa-l daruiti tuturor participantilor.Ex: iubire-pace-bucurie
Acest atelier se adreseaza si sufletelor indurerate inca atinse de nezborurile parintilor lor, cei care poate inca nu au facut trecerea de la parintii lumesti la parintii ceresti. Pentru ei anumite meditatii vor sustine procesul de rescriere in triunghiul transformarii-transmutarii-transfigurarii.
Atelierul fiind o emanatie a divinului feminin dar si al familiei ceresti se adreseaza atat famillilor care nu au copiii si ii doresc cat si celor care ii au dar simt ca nu stiu cum sa ridice anumite limite, cum sa treaca peste anumite praguri cum sa activeze coloana nelimitarii in familia lor.

Unde se va desfasura? Pe strada ronda nr 8 bis, pe langa popa nan, pe cladire scrie Omniconvert

Cand? 13 septembrie, ora 18 30( la rugamintea mai multor persoane care isi sarbatoresc mamele, prietenele, soacrele, am mutat atelierul de pe 8 sept pe 13 sept)

Cat? 30 ron si un mic dar fizic sau nonfizic pentru fiice, mame, femei. Vom pregati impreuna trei cadouri pentru trei fiinte minunate (care nu se plac, nu se iubesc, nu au incredere in ele). Puteti aduce o carte, o floare, orice ar putea atinge, hidrata, pansa un suflet ranit.

Trinitatea din mine saluta trinitatea din Tot si Toate!